Yeniden Refah Partisi Bulancak İlçe Başkanı Öztürk’ten Kaymakam Koç’a Ziyaret
Göreve yeni başlayan Yeniden Refah Partisi Bulancak İlçe Başkanı Kahraman Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’u makamında ziyaret etti.
Karşılıklı samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Bulancak’ın gelişimine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Ünal Koç, Yeniden Refah Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı görevine seçilen Kahraman Öztürk ve ekibine yeni dönemde başarılar diledi. Ziyaret sırasında, ilçenin ihtiyaçları ve vatandaşların talepleri üzerine görüşler paylaşılırken, yerel projelere dair öneriler de konuşuldu.
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kahraman Öztürk, kendilerini ağırlayan Kaymakam Ünal Koç’a teşekkür ederek, “Bulancak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizin kalkınması için her kurum ve kuruluşla iş birliğine açık olacağız” dedi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Sessiz Yaşlanma Dönemi Başladı!
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







