Yeniden Refah Bulancak'ta esnafın sorunlarını dinledi
Yeniden Refah Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı, 26 Eylül Cuma günü Bulancak Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
İlçe Başkanı Kahraman Öztürk, parti teşkilatından oluşan bir heyet ile birlikte esnafları ziyaret ederek hal-hatır sordu ve sorunlarını dinledi. Ziyaretler sırasında üye kayıtları da gerçekleştirildi.
Ziyarete, İlçe Teşkilat Başkanı Coşkun Kaya, İlçe Seçim İşleri Başkanı Durmuş Güner, İlçe STK’lar ile İlişkiler Başkanı Musa Öztaş ve İlçe Sekreteri Mehmet Ali Bulduk da katıldı.
İlçe Başkanı Kahraman Öztürk, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Tüm esnaflarımızdan benzer sorunları dinledik. Herkesin başlıca ortak derdi ekonomi… Biz ekonomik sorunlara karşı Milli Kaynak Paketlerimizle sahalardayız. Esnaflarımıza da bu projelerimizi anlattık. Tüm esnaflarımıza güleryüzlü tavırlarından ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Kendilerine hayırlı işler, bereketli ve bol kazançlar diliyoruz”
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Motorinde Büyük İndirim Beklentisi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







