Yeni klibi ile sevenlerine kavuşacak

SANAT 17.05.2021 - 17:25, Güncelleme: 17.05.2021 - 17:25 8605+ kez okundu.
 

Yeni klibi ile sevenlerine kavuşacak

Karadeniz’in sevilen ismi aslen Trabzonlu fakat Bulancak’ta doğup büyüyen Hami Bakan yeni tekli çalışması ‘Ayrılık Uzun Geldi’ ile sevenleriyle buluşuyor.
Sevdam Dağları Aştı(Yaylalar Çiçek Açtı) eseri ile dijital platformlarda 3 milyon dinlenmeyi geçen ve gönüllerde taht kuran sanatçı bu eseriyle de dinleyicilerine kulak zevki yaşatmaya hazır. Yeni klibini Karadeniz doğasına benzerliği ile bilinen Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı Narlı Mahallesinde Özdinç Cinan yönetmenliğinde çeken Hami Bakan’ın şarkısının sözlerini Mustafa Korkmaz yazarken müziğini Beytullah Kılıç yaptı. Eseri arenjesiyle son haline getiren ise Hüseyin Ulusan oldu. Pandemi dönemi yaşanırken eserin ayrı kalanlara ilaç gibi geleceğini dile getiren sanatçı Hami Bakan, “Umarım dinleyicilerim benimle aynı hisleri yaşayıp eseri sahiplenir” dedi. Cihan Müzik etiketi ile yayınlanacak eser Hami Bakan’ın kendi youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda yayınlanacak.
Karadeniz’in sevilen ismi aslen Trabzonlu fakat Bulancak’ta doğup büyüyen Hami Bakan yeni tekli çalışması ‘Ayrılık Uzun Geldi’ ile sevenleriyle buluşuyor.

Sevdam Dağları Aştı(Yaylalar Çiçek Açtı) eseri ile dijital platformlarda 3 milyon dinlenmeyi geçen ve gönüllerde taht kuran sanatçı bu eseriyle de dinleyicilerine kulak zevki yaşatmaya hazır.

Yeni klibini Karadeniz doğasına benzerliği ile bilinen Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı Narlı Mahallesinde Özdinç Cinan yönetmenliğinde çeken Hami Bakan’ın şarkısının sözlerini Mustafa Korkmaz yazarken müziğini Beytullah Kılıç yaptı. Eseri arenjesiyle son haline getiren ise Hüseyin Ulusan oldu. Pandemi dönemi yaşanırken eserin ayrı kalanlara ilaç gibi geleceğini dile getiren sanatçı Hami Bakan, “Umarım dinleyicilerim benimle aynı hisleri yaşayıp eseri sahiplenir” dedi.

Cihan Müzik etiketi ile yayınlanacak eser Hami Bakan’ın kendi youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.