YAZIKLAR OLSUN!

GÜNDEM 20.10.2021 - 17:11, Güncelleme: 20.10.2021 - 17:11 6457+ kez okundu.
 

YAZIKLAR OLSUN!

Bulancak’ta Karayolları tarafından 4 ay önce başlayan Pazarsuyu yolu bitmek bilmiyor!
Yaklaşık 4 ay önce Karayolları tarafından yapımına başlanılan Pazarsuyu Kovanlık karayolunda 100 metrelik kısmını kapsayan alan aylardır bitmiyor. Yağmur yağdı, hava bozuldu gibi ufak tefek bahaneler nedeniyle çalışmaların sürekli aksadığını dile getiren mahalle halkı Kovanlık ve Aydındere Beldesinin ulaşım yolu olan ve birçok köyün ulaşımını karşılayan bu yolun yapılamamasının vatandaşları mağdur ettiğini söylediler. 4 ay gibi uzun bir sürede yaklaşık 100 ila 200 metre arasındaki yolun bir türlü tamamlanmamasının faturasını karayollarına kesen mahalleliler ve yolu kullanan vatandaşlar isyan etti. Her gün yüzlerce aracın güzergah olarak kullandığı bu yolda çalışmaların bitirilememesi ve vatandaşların mağdur edilmesi yazıklar olsun dedirtti. Mahalle halkı ve sürücüler Karayolları yetkililerini göreve davet etti.
Bulancak’ta Karayolları tarafından 4 ay önce başlayan Pazarsuyu yolu bitmek bilmiyor!

Yaklaşık 4 ay önce Karayolları tarafından yapımına başlanılan Pazarsuyu Kovanlık karayolunda 100 metrelik kısmını kapsayan alan aylardır bitmiyor. Yağmur yağdı, hava bozuldu gibi ufak tefek bahaneler nedeniyle çalışmaların sürekli aksadığını dile getiren mahalle halkı Kovanlık ve Aydındere Beldesinin ulaşım yolu olan ve birçok köyün ulaşımını karşılayan bu yolun yapılamamasının vatandaşları mağdur ettiğini söylediler. 4 ay gibi uzun bir sürede yaklaşık 100 ila 200 metre arasındaki yolun bir türlü tamamlanmamasının faturasını karayollarına kesen mahalleliler ve yolu kullanan vatandaşlar isyan etti. Her gün yüzlerce aracın güzergah olarak kullandığı bu yolda çalışmaların bitirilememesi ve vatandaşların mağdur edilmesi yazıklar olsun dedirtti.

Mahalle halkı ve sürücüler Karayolları yetkililerini göreve davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.