Yiğitefe Şahin
Köşe Yazarı
Yiğitefe Şahin
 

Nerede bu balonlar?

Başkaları tarafından şişirilip gündeme gelen insanlar, tabiri caizse balonlar, bir video ile gündeme gelip bir anda yok oluyorlar. Artık hepimiz bunlardan çoğunun bir proje olduğuna kanaat getirmeliyiz. Atakan adında bir çocuk vardı sanki değil mi? Nerede o? Bir video ile gündemi sarsmıştı. Evet ayda 500 kitap okuyan veya okuduğu yalanını ileri süren. Bu balonlar gittikçe türemeye başladı. Bir değil iki değil. Saçma sapan videolar ile gündeme gelenler, bir kişi veya kurum tarafından proje olarak öne sürülen insanlar veya bir ünlünün akrabası olanlar. Hiçbir şey yapmadan gündeme gelen insanların bu denli etkileşim almasının sebebi sizce de onların birer proje oldukları gerçeğini ispat etmiyor mu? Bir balon gibi şişirilip, aniden havası kaçan bu balonların hepsi birer projedir. Neymiş efendim ayda 500 kitapmış. Hadi be oradan! Bu yaklaşık bir günde 16 kitaba tekabül ediyor. Günde 16 kitap nereden baksanız ortalama 2000 sayfa. Bırakın bu çocuğu, kimse bu kadar kitabı bir günde -eğer bir yarışmada değilse- okuyamaz. Bu proje ise insanları robotlaştırma amaçlarından birisi. Atakan uydurması son zamanlarda korona virüsünün amacının ‘tek dünya devleti hedefi’ olduğunu söyleyerek gündeme gelmeye çalışıyor. Şimdiden söyleyeyim sizlere. Gündeme geldiğinde maksimum 1 hafta içerisinde tekrar unutulacak. Tabii bu projeyi ileri sürenler ve küreselciler durmayıp tekrar tekrar gündeme getirmek için çabalayacak. Biz şuurlu bir vatandaş olursak, bu gibi proje ve hedeflerin farkına varırsak, amaçlarına ulaşmalarını engellemiş oluruz. Bu gibi balonlardan proje çerçevesinde olmayanlar da var. Sosyal medyada basit bir video ile gündem olanların sayısı da çok arttı. Geçen gün sosyal medyada gezinirken karşıma amacı ve mizahı olmayan saçma bir video çıktı. Videonun tıklanma sayısını gördüğümde ise gözlerime inanamadım. Videoda sadece var olan bir şarkıya eşlik ediliyor ve birkaç saçma sapan hareket. Bu videoları kimler izliyor? Kim bunları ünlü edip şımartıyor? Bu balonlar 1 hafta gündemde kaldıktan sonra nereye kayboluyor? Balonun havasını şişirenler şişirmeyi bıraktığında balon aniden sönüyor tabii. Sonra yine kendilerini küçük düşürücü hareketler ile gündeme gelmeye çalışıyorlar. Aynı etkileşimi yakalayamadıklarında ise bu balon projelerine dahil oluyorlar. Uzun lafın kısası bu balonlar küreselcilerin düzenlediği projelerden yalnızca birisi. Bu projeler ile insanları Türk kültüründen uzaklaştırmayı ve robotlaştırmayı amaçlıyorlar. Herkes farkına vardığında belki de çok geç olacak.
Ekleme Tarihi: 02 Haziran 2021 - Çarşamba
Yiğitefe Şahin

Nerede bu balonlar?

Başkaları tarafından şişirilip gündeme gelen insanlar, tabiri caizse balonlar, bir video ile gündeme gelip bir anda yok oluyorlar. Artık hepimiz bunlardan çoğunun bir proje olduğuna kanaat getirmeliyiz. Atakan adında bir çocuk vardı sanki değil mi? Nerede o? Bir video ile gündemi sarsmıştı. Evet ayda 500 kitap okuyan veya okuduğu yalanını ileri süren.

Bu balonlar gittikçe türemeye başladı. Bir değil iki değil. Saçma sapan videolar ile gündeme gelenler, bir kişi veya kurum tarafından proje olarak öne sürülen insanlar veya bir ünlünün akrabası olanlar. Hiçbir şey yapmadan gündeme gelen insanların bu denli etkileşim almasının sebebi sizce de onların birer proje oldukları gerçeğini ispat etmiyor mu?

Bir balon gibi şişirilip, aniden havası kaçan bu balonların hepsi birer projedir. Neymiş efendim ayda 500 kitapmış. Hadi be oradan! Bu yaklaşık bir günde 16 kitaba tekabül ediyor. Günde 16 kitap nereden baksanız ortalama 2000 sayfa. Bırakın bu çocuğu, kimse bu kadar kitabı bir günde -eğer bir yarışmada değilse- okuyamaz. Bu proje ise insanları robotlaştırma amaçlarından birisi. Atakan uydurması son zamanlarda korona virüsünün amacının ‘tek dünya devleti hedefi’ olduğunu söyleyerek gündeme gelmeye çalışıyor. Şimdiden söyleyeyim sizlere. Gündeme geldiğinde maksimum 1 hafta içerisinde tekrar unutulacak. Tabii bu projeyi ileri sürenler ve küreselciler durmayıp tekrar tekrar gündeme getirmek için çabalayacak. Biz şuurlu bir vatandaş olursak, bu gibi proje ve hedeflerin farkına varırsak, amaçlarına ulaşmalarını engellemiş oluruz.

Bu gibi balonlardan proje çerçevesinde olmayanlar da var. Sosyal medyada basit bir video ile gündem olanların sayısı da çok arttı. Geçen gün sosyal medyada gezinirken karşıma amacı ve mizahı olmayan saçma bir video çıktı. Videonun tıklanma sayısını gördüğümde ise gözlerime inanamadım. Videoda sadece var olan bir şarkıya eşlik ediliyor ve birkaç saçma sapan hareket. Bu videoları kimler izliyor? Kim bunları ünlü edip şımartıyor? Bu balonlar 1 hafta gündemde kaldıktan sonra nereye kayboluyor? Balonun havasını şişirenler şişirmeyi bıraktığında balon aniden sönüyor tabii. Sonra yine kendilerini küçük düşürücü hareketler ile gündeme gelmeye çalışıyorlar. Aynı etkileşimi yakalayamadıklarında ise bu balon projelerine dahil oluyorlar. Uzun lafın kısası bu balonlar küreselcilerin düzenlediği projelerden yalnızca birisi. Bu projeler ile insanları Türk kültüründen uzaklaştırmayı ve robotlaştırmayı amaçlıyorlar. Herkes farkına vardığında belki de çok geç olacak.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.