Yiğitefe Şahin
Köşe Yazarı
Yiğitefe Şahin
 

Düşünmekten aciz

Ya, aşı da aşı bıktım artık yeter be! Geçen gün sosyal medyada dolaşırken gördüm ki; bir tane ilaç şirketi üstü kapalı şekilde aşı olmanın vatani görev olduğunu ve aşı olmayanların vatan haini olabileceğini söylemiş. Bu zihniyetteki varlıklardan arınmamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü denizde boğulan birisi, onu kurtarmaya geleni de, telaşıyla dibe çeker onu da boğar. Şimdi anlayamayan birkaç insan için tekrarlıyorum. Aşı sanılan şey aşı değil, kâğıt üstünde firmaların kendi yazdığı şekilde deneysel gen terapisidir. Mesela şu örneği verelim; uyuşturucu kullananlara sorulduğunda, bunun güzel bir his olduğunu ve rahatladıklarını söylüyorlar. Hâlbuki uyuşturucu zamanla öldürüyor. Güçsüz bir bünyeniz varsa direk de öldürebilir. Aşı da böyle işte… Her neyse, o sosyal medyadaki aşı olmayanlara laf eden ilaç firmasına dönelim. Aşıyı para için yapmadığını bunu vatan millet uğruna yaptığını beyan etmiş. Yazının devamında aşı olmayanlara, dolaylı yoldan vatan haini demiş şahsiyet. Bu yazı neticesinde gördüğüm şey şu; küreselcilerin köleleri artışa geçmiş. Öyle olacak ki aşının içinde Grafen tespit edildiğini, asıl ismini, aşının korona virüsle alakası olmadığını ve başa bir şey geldiğinde firmanın sorumlu olmadığına dair bir kâğıt imzalattırdıklarını bilmeden gelip ahkâm kesiyorlar. Yetkili sandığı şeytan evlatlarından; ‘aşı sizi korur’ lafını duydukları için, ne bir araştırma ne bir sorgulama, hiçbir şey yapmadan direk boyun eğiyorlar bu söze. Aşı hakkında bildikleri tek şey aşının onları koruduğu… O da yanlış bilgi… Bir konuda bilgi sahibi olmayan kişiler genelde o konu hakkında duydukları ilk şeyi doğru kabul ederler. Biz bu insanlara cahil diyoruz. Cehalet sahibi diyoruz. Aşının belirlenmiş bir yararı olmadığını söylüyorum. Ben çıkıp da aşı olan birisinin gözü önünde aşıdan zehir de akıtsam, bu projenin belirlenmiş ilk köleleri at gözlükleriyle seyre devam edecek. Aşının, küreselcilerin, yeni dünya düzeninin kölesi olmuşlar. Ne yazık onlara… Aşı içeriği hakkında bir sürü köşe yazısı yazmamıza rağmen hala ayılamamış uyuyan güzeller var. Birde rüyalarında aşı aşı aşı diye sayıklıyorlar. Kendilerini uyandıracaklarını düşündükleri küreselciler veya başka deyişle beyaz atlı prensleri, veba busesini kondurduktan sonra bir köşeye atıverecek. Bu savaşta biz zekâ ve araştırma silahlarımıza güveniyoruz. Peki ya silahsız küreselciler?… Onlar neyine güveniyor?
Ekleme Tarihi: 07 Ağustos 2021 - Cumartesi
Yiğitefe Şahin

Düşünmekten aciz

Ya, aşı da aşı bıktım artık yeter be! Geçen gün sosyal medyada dolaşırken gördüm ki; bir tane ilaç şirketi üstü kapalı şekilde aşı olmanın vatani görev olduğunu ve aşı olmayanların vatan haini olabileceğini söylemiş. Bu zihniyetteki varlıklardan arınmamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü denizde boğulan birisi, onu kurtarmaya geleni de, telaşıyla dibe çeker onu da boğar.

Şimdi anlayamayan birkaç insan için tekrarlıyorum. Aşı sanılan şey aşı değil, kâğıt üstünde firmaların kendi yazdığı şekilde deneysel gen terapisidir. Mesela şu örneği verelim; uyuşturucu kullananlara sorulduğunda, bunun güzel bir his olduğunu ve rahatladıklarını söylüyorlar. Hâlbuki uyuşturucu zamanla öldürüyor. Güçsüz bir bünyeniz varsa direk de öldürebilir. Aşı da böyle işte…

Her neyse, o sosyal medyadaki aşı olmayanlara laf eden ilaç firmasına dönelim. Aşıyı para için yapmadığını bunu vatan millet uğruna yaptığını beyan etmiş. Yazının devamında aşı olmayanlara, dolaylı yoldan vatan haini demiş şahsiyet. Bu yazı neticesinde gördüğüm şey şu; küreselcilerin köleleri artışa geçmiş. Öyle olacak ki aşının içinde Grafen tespit edildiğini, asıl ismini, aşının korona virüsle alakası olmadığını ve başa bir şey geldiğinde firmanın sorumlu olmadığına dair bir kâğıt imzalattırdıklarını bilmeden gelip ahkâm kesiyorlar. Yetkili sandığı şeytan evlatlarından; ‘aşı sizi korur’ lafını duydukları için, ne bir araştırma ne bir sorgulama, hiçbir şey yapmadan direk boyun eğiyorlar bu söze. Aşı hakkında bildikleri tek şey aşının onları koruduğu… O da yanlış bilgi…

Bir konuda bilgi sahibi olmayan kişiler genelde o konu hakkında duydukları ilk şeyi doğru kabul ederler. Biz bu insanlara cahil diyoruz. Cehalet sahibi diyoruz. Aşının belirlenmiş bir yararı olmadığını söylüyorum.

Ben çıkıp da aşı olan birisinin gözü önünde aşıdan zehir de akıtsam, bu projenin belirlenmiş ilk köleleri at gözlükleriyle seyre devam edecek. Aşının, küreselcilerin, yeni dünya düzeninin kölesi olmuşlar. Ne yazık onlara… Aşı içeriği hakkında bir sürü köşe yazısı yazmamıza rağmen hala ayılamamış uyuyan güzeller var. Birde rüyalarında aşı aşı aşı diye sayıklıyorlar. Kendilerini uyandıracaklarını düşündükleri küreselciler veya başka deyişle beyaz atlı prensleri, veba busesini kondurduktan sonra bir köşeye atıverecek. Bu savaşta biz zekâ ve araştırma silahlarımıza güveniyoruz. Peki ya silahsız küreselciler?… Onlar neyine güveniyor?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.