Yiğitefe Şahin
Köşe Yazarı
Yiğitefe Şahin
 

‘Aşı olmayana ekmek yok’

Mecazi bir söz gibi değil mi? ‘Çalışmayana ekmek yok’ der gibi… Ama öyle değil. Gerçekten aşı olmayana ekmek yokmuş. Gazete manşetlerinde dolaşırken şöyle bir haber gördüm; ‘aşı olmayana ekmek satışı olmayacak’. Görüldüğü üzere küreselcilerin aşılıları, aşısızlara karşı örgütlemesi başarılı olmuşa benziyor. Öyle olacak ki aşının içeriğinden, asıl isminin aşı değil de ‘deneysel gen terapisi’ olduğundan bihaber olan bazı bilmezler sanki aşı olmayanlar düşmanıymış gibi karşılık veriyor. İstanbul’da 6 ilçenin Fırıncılar Odası Temsilcileri; ‘aşı olmayana ekmek satışı yapmayacağız’ demiş. Bunların alayı şov ve gösterişten ibarettir. Şeytanın evladının gözüne batmak için nedir bu çabanız hadsiz mahlûklar?! Ardından Fırıncılar Odası Başkanı’ndan açıklama gelmiş. Öyle bir şey olmadığını, talihsiz bir açıklama olduğunu söylemiş. Halktan tepki geldiği için mi yoksa gerçekten talihsiz bir açıklama olduğu için mi bu açıklamayı yaptı orası meçhul. Aşı olanları, aşı olmayanlara karşı örgütleyerek hiçbir çaba sarf etmeden, aşı olmayanları ortadan kaldırmayı planladıklarını daha önce de söylemiştim. Ekmek yok, su yok, nefes alırken izin alacaksın, hareket edemezsin, evinde oturamazsın, yemek yiyemezsin gibi boş boş yaptırımlar. Durumu fark edenler; zorunlu kılmadığınız aşıyı olmadı diye mi bu kadar içerlediniz ahmak insanlar?  Yedikleri kurşunlar yetmemişe benziyor olacak ki, kuduz gibi etrafa saldırıyorlar. Amaçları insanları köleleştirmek olan küreselcilerin kuklası olmuşlar. İçeriğinde Grafen tespit edildi, doktor onayı yok direk piyasaya sürülüyor, kâğıtta aşı değil ‘deneysel gen terapisi’ yazıyor, ‘bir şey olduğunda ilaç şirketi sorumlu değildir’ diyor. Resmen bağırıyorlar aşı olduğunuzda herhangi bir fayda olmayacak diye. Hala iki üç şahıs çıkıp diyor ki; aşı olmayana şu yok, bu yok. Yahu siz kimsiniz de bu kararı alıyorsunuz? Türkiye’de ki küreselcilerin elebaşı Şeytanın koca oğlunun dikkatini çekmek için gösterilere başladınız. Aşı olmayanlara ekmek yoksa yok. Bu gibi şeylerle mi gözdağı vermeye çalışıyor bu acınası insanlar? Aşı olup da, aşı olmayana saygı duyanlara hiçbir lafım yok yanlış anlamasınlar. Ama aşı olup, aşı olmayanlara da dil uzatan, kısıtlamaya çalışan kişilere doğrudan diyorum bunları. Şu soru ile karşılaştım geçenlerde ‘neden aşı olmuyorsun geri kafalı mısın?’. Kendisinin aşının içeriğinden zerre haberi yok, bildiğini sandığı tek şey var; aşıdan korunmak. Tekrarlıyorum, BİLDİĞİNİ SANDIĞI. Çok hevesli olanlar, aşı olmayanlara boş laf salatası yapacağına koşsun da, aşı adı altında sunulan deneysel gen terapisini olsun. Sonuçta kimse Şeytanın bu KOCAman oyununa zıt düşmek istemez. Bir çırpıda aşınızı olun, ekmeğinizi afiyetle yiyin, suyunuzu kana kana için.
Ekleme Tarihi: 04 Ağustos 2021 - Çarşamba
Yiğitefe Şahin

‘Aşı olmayana ekmek yok’

Mecazi bir söz gibi değil mi? ‘Çalışmayana ekmek yok’ der gibi… Ama öyle değil. Gerçekten aşı olmayana ekmek yokmuş. Gazete manşetlerinde dolaşırken şöyle bir haber gördüm; ‘aşı olmayana ekmek satışı olmayacak’. Görüldüğü üzere küreselcilerin aşılıları, aşısızlara karşı örgütlemesi başarılı olmuşa benziyor. Öyle olacak ki aşının içeriğinden, asıl isminin aşı değil de ‘deneysel gen terapisi’ olduğundan bihaber olan bazı bilmezler sanki aşı olmayanlar düşmanıymış gibi karşılık veriyor. İstanbul’da 6 ilçenin Fırıncılar Odası Temsilcileri; ‘aşı olmayana ekmek satışı yapmayacağız’ demiş. Bunların alayı şov ve gösterişten ibarettir. Şeytanın evladının gözüne batmak için nedir bu çabanız hadsiz mahlûklar?!

Ardından Fırıncılar Odası Başkanı’ndan açıklama gelmiş. Öyle bir şey olmadığını, talihsiz bir açıklama olduğunu söylemiş. Halktan tepki geldiği için mi yoksa gerçekten talihsiz bir açıklama olduğu için mi bu açıklamayı yaptı orası meçhul.

Aşı olanları, aşı olmayanlara karşı örgütleyerek hiçbir çaba sarf etmeden, aşı olmayanları ortadan kaldırmayı planladıklarını daha önce de söylemiştim. Ekmek yok, su yok, nefes alırken izin alacaksın, hareket edemezsin, evinde oturamazsın, yemek yiyemezsin gibi boş boş yaptırımlar. Durumu fark edenler; zorunlu kılmadığınız aşıyı olmadı diye mi bu kadar içerlediniz ahmak insanlar?  Yedikleri kurşunlar yetmemişe benziyor olacak ki, kuduz gibi etrafa saldırıyorlar. Amaçları insanları köleleştirmek olan küreselcilerin kuklası olmuşlar.

İçeriğinde Grafen tespit edildi, doktor onayı yok direk piyasaya sürülüyor, kâğıtta aşı değil ‘deneysel gen terapisi’ yazıyor, ‘bir şey olduğunda ilaç şirketi sorumlu değildir’ diyor. Resmen bağırıyorlar aşı olduğunuzda herhangi bir fayda olmayacak diye. Hala iki üç şahıs çıkıp diyor ki; aşı olmayana şu yok, bu yok. Yahu siz kimsiniz de bu kararı alıyorsunuz? Türkiye’de ki küreselcilerin elebaşı Şeytanın koca oğlunun dikkatini çekmek için gösterilere başladınız. Aşı olmayanlara ekmek yoksa yok. Bu gibi şeylerle mi gözdağı vermeye çalışıyor bu acınası insanlar? Aşı olup da, aşı olmayana saygı duyanlara hiçbir lafım yok yanlış anlamasınlar. Ama aşı olup, aşı olmayanlara da dil uzatan, kısıtlamaya çalışan kişilere doğrudan diyorum bunları.

Şu soru ile karşılaştım geçenlerde ‘neden aşı olmuyorsun geri kafalı mısın?’. Kendisinin aşının içeriğinden zerre haberi yok, bildiğini sandığı tek şey var; aşıdan korunmak. Tekrarlıyorum, BİLDİĞİNİ SANDIĞI.

Çok hevesli olanlar, aşı olmayanlara boş laf salatası yapacağına koşsun da, aşı adı altında sunulan deneysel gen terapisini olsun. Sonuçta kimse Şeytanın bu KOCAman oyununa zıt düşmek istemez. Bir çırpıda aşınızı olun, ekmeğinizi afiyetle yiyin, suyunuzu kana kana için.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.