Yiğitefe Şahin
Köşe Yazarı
Yiğitefe Şahin
 

Aha! Koptu, kopacak!

Bugün 8-9 gibi ajansa geldim işlerimi halledip, kahvaltımı yaptıktan sonra ilgili gazetenin manşetlerine bir göz atayım dedim. Haber manşetleri art arda aynen şu şekilde; ‘Aşı tereddütlerini anlatan diş hekimine meslekten men’ hemen ardı ‘meslekten men kararına halktan büyük tepki’ bunu görmek içime su serpti. Açıkçası bu tarz tepkilerin çok daha önce gelmesi gerekirdi. İnsanlar artık farkına varmaya başlıyor. Uyuyanların hepsi uykularından uyanıyor. Haşin olmalarını beklemiyoruz. Sadece destekçi olmaları bile bütün projelerini alt üst etmemiz için yeterli olabilir. Başka bir haberde ise Prof. Dr. Dolores Cahill isimli profesör topluluk önünde bir konuşma gerçekleştirirken aynen şu cümleleri kullanıyor; ‘Bu aşılar uzun vadede insanlara çok zarar verecek, o yüzden oldubittiye getiriliyor, oyuna gelmeyin. Salgın yok. Buna kariyerimi, hayatımı ortaya koyuyorum’. Gazetede okuduğuma göre bağışıklık sistemi, kanser, protein dizileri, proteomik, genetik ile DNA dizilimleri alanlarında çalışmaları ve kitapları bulunuyormuş. Gel gör ki bu tarz insanların dedikleri yalan, ne idüğü belirsiz ilaç şirketlerinin sunduğu aşıyı açıklayan kişi doğru söylüyor. Çok ironik bir olay. Bu şirketlerde, firmalarda çalışan masum insanlara hiçbir şey demiyorum. Birkaç kez yanlış anlaşıldım. Bu olayın sorumluları küreselciler ve ilgili ilaç şirketlerinin CEO’larıdır. Şöyle düşünün; bir patron işçisine bu ürün 10 lira derse, o işçi müşteriye bu ürün 10 lira diyecek. O ürün gerçekte 5 lira bile olsa, işçi bunu bilmeden 10 liraya satacak. İlaç şirketleri çalışanlarını da o ‘işçi’ sınıfına yerleştirebiliriz. Onlara ne söylenirse, onlar onu aynen halka söylüyor. Profesörün dediklerine bakacak olursak bu konuda bir hayli iddialı. Belki de onun gibi düşünüp de bazı güçlerden korkup konuşamayan çok kişi vardır. Ki var, biliyoruz. Şimdi şöyle bir şey var. Aşı olduktan sonra ölene covidden öldü deniliyor.  Madem covidden öldüğünü söylüyorlar (aslında covidden değil de yemiş gibi yapın siz) ee hani aşı sizi virüse karşı koruyordu? İki türlü de çıkmaza girip sıkışıyorlar. Doğruyu söyleyenleri susturarak asla kazanamazlar. Halk, işten men edilen diş hekimini destekleyerek bu olayı Twitter gündeminin en başına taşımış. Halk anlamaya başladı! Siz konuşanları susturdukça, diğer susanlar konuşmaya başlayacak! Eşi benzeri görülmemiş proje, yıllarca düşünülmüş, uğraşılmış proje ama bunu anlamaya başladılar. Anlayanların sayısı artmaya başladı. Daha çok anlayan olacak. Grafeniydi, deneysel gen terapisiydi, profesör konuşmalarıydı, vaka, hastalık, kanser ve vefat patlamalarıydı, hepsi ortada, insanlar bunu görecek. Bu konu hakkında en ufak şüphe duyanlar araştırırsa görecekler, bizlere nasıl bir proje uygulandığını ve ne amaçladıklarını… Bu olaylarla birlikte ipler gerildi! Kopmaya çok yakın! Fırtına öncesi sessizliğindeyiz diyebiliriz. Eylül ve Ekim aylarında ipler kopacak!  
Ekleme Tarihi: 30 Ağustos 2021 - Pazartesi
Yiğitefe Şahin

Aha! Koptu, kopacak!

Bugün 8-9 gibi ajansa geldim işlerimi halledip, kahvaltımı yaptıktan sonra ilgili gazetenin manşetlerine bir göz atayım dedim. Haber manşetleri art arda aynen şu şekilde; ‘Aşı tereddütlerini anlatan diş hekimine meslekten men’ hemen ardı ‘meslekten men kararına halktan büyük tepki’ bunu görmek içime su serpti. Açıkçası bu tarz tepkilerin çok daha önce gelmesi gerekirdi. İnsanlar artık farkına varmaya başlıyor. Uyuyanların hepsi uykularından uyanıyor. Haşin olmalarını beklemiyoruz. Sadece destekçi olmaları bile bütün projelerini alt üst etmemiz için yeterli olabilir.

Başka bir haberde ise Prof. Dr. Dolores Cahill isimli profesör topluluk önünde bir konuşma gerçekleştirirken aynen şu cümleleri kullanıyor; ‘Bu aşılar uzun vadede insanlara çok zarar verecek, o yüzden oldubittiye getiriliyor, oyuna gelmeyin. Salgın yok. Buna kariyerimi, hayatımı ortaya koyuyorum’.

Gazetede okuduğuma göre bağışıklık sistemi, kanser, protein dizileri, proteomik, genetik ile DNA dizilimleri alanlarında çalışmaları ve kitapları bulunuyormuş. Gel gör ki bu tarz insanların dedikleri yalan, ne idüğü belirsiz ilaç şirketlerinin sunduğu aşıyı açıklayan kişi doğru söylüyor. Çok ironik bir olay. Bu şirketlerde, firmalarda çalışan masum insanlara hiçbir şey demiyorum. Birkaç kez yanlış anlaşıldım. Bu olayın sorumluları küreselciler ve ilgili ilaç şirketlerinin CEO’larıdır.

Şöyle düşünün; bir patron işçisine bu ürün 10 lira derse, o işçi müşteriye bu ürün 10 lira diyecek. O ürün gerçekte 5 lira bile olsa, işçi bunu bilmeden 10 liraya satacak. İlaç şirketleri çalışanlarını da o ‘işçi’ sınıfına yerleştirebiliriz. Onlara ne söylenirse, onlar onu aynen halka söylüyor.

Profesörün dediklerine bakacak olursak bu konuda bir hayli iddialı. Belki de onun gibi düşünüp de bazı güçlerden korkup konuşamayan çok kişi vardır. Ki var, biliyoruz.

Şimdi şöyle bir şey var. Aşı olduktan sonra ölene covidden öldü deniliyor.  Madem covidden öldüğünü söylüyorlar (aslında covidden değil de yemiş gibi yapın siz) ee hani aşı sizi virüse karşı koruyordu? İki türlü de çıkmaza girip sıkışıyorlar. Doğruyu söyleyenleri susturarak asla kazanamazlar.

Halk, işten men edilen diş hekimini destekleyerek bu olayı Twitter gündeminin en başına taşımış. Halk anlamaya başladı! Siz konuşanları susturdukça, diğer susanlar konuşmaya başlayacak!

Eşi benzeri görülmemiş proje, yıllarca düşünülmüş, uğraşılmış proje ama bunu anlamaya başladılar. Anlayanların sayısı artmaya başladı. Daha çok anlayan olacak. Grafeniydi, deneysel gen terapisiydi, profesör konuşmalarıydı, vaka, hastalık, kanser ve vefat patlamalarıydı, hepsi ortada, insanlar bunu görecek. Bu konu hakkında en ufak şüphe duyanlar araştırırsa görecekler, bizlere nasıl bir proje uygulandığını ve ne amaçladıklarını…

Bu olaylarla birlikte ipler gerildi! Kopmaya çok yakın! Fırtına öncesi sessizliğindeyiz diyebiliriz. Eylül ve Ekim aylarında ipler kopacak!

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.