Yiğitefe Şahin
Köşe Yazarı
Yiğitefe Şahin
 

3 kurşun yetecek mi öldürmeye?

Ülke gündeminin başını çeken konulardan olan aşı… Şöyle etrafıma bir bakınıyorum; herkeste bir telaş ‘3. aşı çıktı 4-5. de çıkar mı’ diye. Kurşun yiyip, tez vakitte ölmek isteyenler direk hastaneye koşmuştu. Ardından daha hızlı ölmek istediler, 2. kurşunu aradılar. Fakat ölmek isteyene o bile az gelmiş olacak ki 3. kurşun çıkar çıkmaz kuyruk yapmışlar. Ben eminim ki; küreselci çıksın, kişi başı 15 kurşun desin, hepsi hastane önünde yatıp kalkar 15 kurşunu yemek için. Geçen gün bir sağlık problemim sebebiyle aile hekimine gitmiştim. Gittim gitmesine ama gördüğüm şey, hiç hayra alamet değildi. 3. kurşunu yemeye gelmiş onlarca kişi, sağlık ocağında kuyruk yapmış, her yeri doldurmuştu. Yahu, bu neyin hevesi? 2 kurşun yemişler hala 3. kurşunu arıyorlar. İlgili kurşunu yemeden önce kişilere, imzalamalarını istedikleri bir yazı veriyorlar. Tabii tez ölmeyi isteyenlerin ne umurunda öyle yazıdır mazıdır. Sokağa çıkın, aşı olan 100 kişiye sorun; niçin aşı oldunuz? Aşının içeriğini biliyor musunuz? Size faydası mı olacak zararı mı? Diye sorduğunuzda aldığınız cevapların %95’inden fazlası, onlara ‘bu aşı virüsten kurtuluş aşısı’ diye yedirilen bu cümleyi söyleyecektir. Bu ‘kurtulacağız’ denilen şeyin virüs olduğunu düşünmeyin sakın ha. Küreselcilerin, üstü kapalı şekilde ‘bu aşı sizlerden kurtuluşumuzun aşısı’ diyorlar. Tabii insanların fikrine karışmak mümkün değil. Ki olamaz da. Ama çıkıp da ‘aşı zorunlu olsun’ derseniz o zaman tepki gösterilir. Her kurşun öldürmez, doğrudur. Fakat aynı yere 3 kurşun yerseniz, doymayıp fazlasını da isterseniz, daha tez ölürsünüz. Ne oldu şimdi? 3 aşı olunca daha mı çok korundun?  Kendileri hevesle yediği kurşunlardan sonra, aşı olmak istemeyenlerin fikirlerine de dil uzatıyor. Tekrar sağlık ocağı konusuna dönmek istiyorum. Sıramı beklerken, arkada konuşan iki kişinin söyledikleri birkaç cümleyi ister istemez duydum. ‘Daha fazla aşı çıkacak mı dersin? Olsun çıksın, ne kadar çok o kadar iyi. Daha fazla aşı daha fazla mı koruyor? Evet, bilmiyor muydun? Diyalog aynen bu… Durumun ne kadar vahim, içler acısı olduğunu görmenizi istedim. Virüsün beraberinde getirdiği her şey gibi, aşı da küreselci oyunudur. Sizin tamamen öldüğünüzden emin olmak için 2. ve 3. kurşunu sıkıp, işlerini garantiye alıyorlar denilebilir gibi. Ha, bunları söylerken, küreselcilerden söz ediyorum başka bir kişi veya kurumdan değil. Düşünün öyle kusursuz bir cinayet ki, önce sizin maske de maske diyerek nefesinizi kesiyorlar, ardından kurşun atıyorlar, yetmiyor 2 ve 3’ü de atıyorlar. Dahası da gelecek gibi.
Ekleme Tarihi: 07 Temmuz 2021 - Çarşamba
Yiğitefe Şahin

3 kurşun yetecek mi öldürmeye?

Ülke gündeminin başını çeken konulardan olan aşı… Şöyle etrafıma bir bakınıyorum; herkeste bir telaş ‘3. aşı çıktı 4-5. de çıkar mı’ diye. Kurşun yiyip, tez vakitte ölmek isteyenler direk hastaneye koşmuştu. Ardından daha hızlı ölmek istediler, 2. kurşunu aradılar. Fakat ölmek isteyene o bile az gelmiş olacak ki 3. kurşun çıkar çıkmaz kuyruk yapmışlar. Ben eminim ki; küreselci çıksın, kişi başı 15 kurşun desin, hepsi hastane önünde yatıp kalkar 15 kurşunu yemek için.

Geçen gün bir sağlık problemim sebebiyle aile hekimine gitmiştim. Gittim gitmesine ama gördüğüm şey, hiç hayra alamet değildi. 3. kurşunu yemeye gelmiş onlarca kişi, sağlık ocağında kuyruk yapmış, her yeri doldurmuştu. Yahu, bu neyin hevesi? 2 kurşun yemişler hala 3. kurşunu arıyorlar.

İlgili kurşunu yemeden önce kişilere, imzalamalarını istedikleri bir yazı veriyorlar. Tabii tez ölmeyi isteyenlerin ne umurunda öyle yazıdır mazıdır. Sokağa çıkın, aşı olan 100 kişiye sorun; niçin aşı oldunuz? Aşının içeriğini biliyor musunuz? Size faydası mı olacak zararı mı? Diye sorduğunuzda aldığınız cevapların %95’inden fazlası, onlara ‘bu aşı virüsten kurtuluş aşısı’ diye yedirilen bu cümleyi söyleyecektir.

Bu ‘kurtulacağız’ denilen şeyin virüs olduğunu düşünmeyin sakın ha. Küreselcilerin, üstü kapalı şekilde ‘bu aşı sizlerden kurtuluşumuzun aşısı’ diyorlar. Tabii insanların fikrine karışmak mümkün değil. Ki olamaz da. Ama çıkıp da ‘aşı zorunlu olsun’ derseniz o zaman tepki gösterilir.

Her kurşun öldürmez, doğrudur. Fakat aynı yere 3 kurşun yerseniz, doymayıp fazlasını da isterseniz, daha tez ölürsünüz. Ne oldu şimdi? 3 aşı olunca daha mı çok korundun?  Kendileri hevesle yediği kurşunlardan sonra, aşı olmak istemeyenlerin fikirlerine de dil uzatıyor.

Tekrar sağlık ocağı konusuna dönmek istiyorum. Sıramı beklerken, arkada konuşan iki kişinin söyledikleri birkaç cümleyi ister istemez duydum. ‘Daha fazla aşı çıkacak mı dersin? Olsun çıksın, ne kadar çok o kadar iyi. Daha fazla aşı daha fazla mı koruyor? Evet, bilmiyor muydun?

Diyalog aynen bu… Durumun ne kadar vahim, içler acısı olduğunu görmenizi istedim. Virüsün beraberinde getirdiği her şey gibi, aşı da küreselci oyunudur. Sizin tamamen öldüğünüzden emin olmak için 2. ve 3. kurşunu sıkıp, işlerini garantiye alıyorlar denilebilir gibi. Ha, bunları söylerken, küreselcilerden söz ediyorum başka bir kişi veya kurumdan değil. Düşünün öyle kusursuz bir cinayet ki, önce sizin maske de maske diyerek nefesinizi kesiyorlar, ardından kurşun atıyorlar, yetmiyor 2 ve 3’ü de atıyorlar. Dahası da gelecek gibi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.