Yiğitefe Şahin
Köşe Yazarı
Yiğitefe Şahin
 

2. Dünya savaşı bitmemiş!

Evet, savaş bitmedi. Yalan değil. Üstelik bu savaş Almanya savaşı kazanana kadar devam edecek. Bilinen şudur ki; Adolf Hitler, toplama kampları denilen yerlerde, şanssız kesime acımasız deneyler yaparak, genlerini ve yapılarını değiştirmeyi, tüm dünyayı Alman ırkı yapmayı amaçlamıştır. Başarılı olamadan hayatını kaybetmiştir. Evet, Hitler başarılı olamadı. Ama diktatörün varisleri onun gerçekleştirmek istediği planları, 3. Şahıs olarak, yani Hitler’den bağımsız şekilde devam ettiriyor. Bu konu hakkında, cumartesiyi pazara bağlayan gece bir hayli araştırma yaptım. Bir sonuca kanaat getirdim. İnsanlara, virüs adı altında topladıkları projeleri, aşı ve ilaçlar desteğiyle yutturuyorlar. Öyle olacak ki, kovid daha bitmeden kara mantar çıkageldi. Nedir bu kara mantar? Sözde, küften bulaşan bir bakteri, insan gözünü çürütüyor. Kurtuluş ise gözünüzü vererek oluyor. İnsanların yapısı üzerinde oynayarak, onları bir takım deneylere tabii tutuyorlar. Bunu yapanlar küreselciler ve Naziler. Nasıl bu kadar büyük projelere korkusuzca atılabiliyorlar? Arkalarında, sözü geçen ülke liderleri olduğu için bu kadar cesurlar. Peki, bu ülke liderleri neden destekliyor bu projeleri? Kendileri diğer ırklardan daha üstün bir ırk olmak istiyor. Bunu da diğer insanların genlerini irdeleyerek yapıyorlar. Kendilerini üstün ırk yapacak genleri bulacak ve diğer insanları da kendi istedikleri şekilde yeniden yapılandıracaklar. Aşı ve ilaçlar bu projede en basit yöntem. Virüs gerçek değil demiyorum. Virüs gerçek ama laboratuvar ortamında oluşturuldu. Sebebi de anlattığım gibi. Daha önceden küçük projeler ile bu devasa projelere zemin hazırladılar. Planları da istedikleri gibi gidiyor. Büyük bir kesime aşılama ve ilaçlandırmayı yaptılar. Elbette bununla bitmeyecek. Devam edecekler. Durmayacaklar. Sözde, yeni virüsler çıkacak. İnsan yapısını değiştirme planının Hiroşima ve Nagazaki’ye atılan atom bombaları ile büyük bir çığır açtığını düşünüyorum. Bu radyasyonun insanlar üzerinde ki etkilerine tanık olduktan sonra belki de genlerde farklılık yaparak, insanları köleleştirmeyi ve hayvanlaştırmayı da amaçlıyor olabilir. Bu son cümlem benim için şuan sadece bir düşünce. Bazı sığ düşünceli insanlar bir başka deyiş ile hayatı at gözlükleri ile seyredenler, bu projelere kurban gittiklerini kabul edemeyip, üstüne üstlük bu düşüncelere hakaret ve ağır kelimelerde bulunuyor. Bahsedilen savaşın ilk kayıpları, bu sığ düşünceli insanlar olacak. 2. Dünya savaşı hala devam ediyor. Küreselciler bu savaşı kaybettiğinde, 3. Dünya savaşı kaçınılmaz olacak.
Ekleme Tarihi: 16 Haziran 2021 - Çarşamba
Yiğitefe Şahin

2. Dünya savaşı bitmemiş!

Evet, savaş bitmedi. Yalan değil. Üstelik bu savaş Almanya savaşı kazanana kadar devam edecek. Bilinen şudur ki; Adolf Hitler, toplama kampları denilen yerlerde, şanssız kesime acımasız deneyler yaparak, genlerini ve yapılarını değiştirmeyi, tüm dünyayı Alman ırkı yapmayı amaçlamıştır. Başarılı olamadan hayatını kaybetmiştir.

Evet, Hitler başarılı olamadı. Ama diktatörün varisleri onun gerçekleştirmek istediği planları, 3. Şahıs olarak, yani Hitler’den bağımsız şekilde devam ettiriyor. Bu konu hakkında, cumartesiyi pazara bağlayan gece bir hayli araştırma yaptım. Bir sonuca kanaat getirdim. İnsanlara, virüs adı altında topladıkları projeleri, aşı ve ilaçlar desteğiyle yutturuyorlar. Öyle olacak ki, kovid daha bitmeden kara mantar çıkageldi. Nedir bu kara mantar? Sözde, küften bulaşan bir bakteri, insan gözünü çürütüyor. Kurtuluş ise gözünüzü vererek oluyor. İnsanların yapısı üzerinde oynayarak, onları bir takım deneylere tabii tutuyorlar.

Bunu yapanlar küreselciler ve Naziler. Nasıl bu kadar büyük projelere korkusuzca atılabiliyorlar? Arkalarında, sözü geçen ülke liderleri olduğu için bu kadar cesurlar. Peki, bu ülke liderleri neden destekliyor bu projeleri? Kendileri diğer ırklardan daha üstün bir ırk olmak istiyor. Bunu da diğer insanların genlerini irdeleyerek yapıyorlar. Kendilerini üstün ırk yapacak genleri bulacak ve diğer insanları da kendi istedikleri şekilde yeniden yapılandıracaklar. Aşı ve ilaçlar bu projede en basit yöntem.

Virüs gerçek değil demiyorum. Virüs gerçek ama laboratuvar ortamında oluşturuldu. Sebebi de anlattığım gibi. Daha önceden küçük projeler ile bu devasa projelere zemin hazırladılar. Planları da istedikleri gibi gidiyor. Büyük bir kesime aşılama ve ilaçlandırmayı yaptılar. Elbette bununla bitmeyecek. Devam edecekler. Durmayacaklar. Sözde, yeni virüsler çıkacak.

İnsan yapısını değiştirme planının Hiroşima ve Nagazaki’ye atılan atom bombaları ile büyük bir çığır açtığını düşünüyorum. Bu radyasyonun insanlar üzerinde ki etkilerine tanık olduktan sonra belki de genlerde farklılık yaparak, insanları köleleştirmeyi ve hayvanlaştırmayı da amaçlıyor olabilir. Bu son cümlem benim için şuan sadece bir düşünce.

Bazı sığ düşünceli insanlar bir başka deyiş ile hayatı at gözlükleri ile seyredenler, bu projelere kurban gittiklerini kabul edemeyip, üstüne üstlük bu düşüncelere hakaret ve ağır kelimelerde bulunuyor. Bahsedilen savaşın ilk kayıpları, bu sığ düşünceli insanlar olacak. 2. Dünya savaşı hala devam ediyor. Küreselciler bu savaşı kaybettiğinde, 3. Dünya savaşı kaçınılmaz olacak.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.