Ali YILDIZ
Köşe Yazarı
Ali YILDIZ
 

NİCE 1000 SAYILARA...

                Takvim yaprakları 26 Haziran 2006’yı gösterirken,                Yıldız Ofset Matbaamızda herkeste bir telaş, bir heyecan                Yeni bir işe, yeni bir serüvene adım atıyoruz.                Yıldız Haber’i kuruyoruz.                Yarın ilk sayımızı çıkaracağız.                İmtiyaz sahibi olarak büyük bir sorumluluk alıp,                Allah utandırmasın diyerek başlıyoruz.                Haberler, köşe yazıları, tasarımlar, baskılar, dağıtım derken                Yıldız Haber 27 Haziran 2006 sabahı siz değerli okuyucularımızla ilk buluşmasını gerçekleştiriyor.                Yüzümüzün akıyla bugünlere gelip 1000. sayımızı çıkarıyoruz.                Elinize alıp okuduğunuz her sayımızda büyük bir ekibin, büyük bir ailenin muazzam bir emeği ve çalışması var.                Ne mutlu size, ne mutlu bize.                ***                Bugün gazetemizi gerek baskı halinden gerek web sitemizden ve gerek sosyal ortamdan okuyan binlerce kişiden biri de sizsiniz.                Yıldız Haber’in başarılarla dolu yayın hayatının en önemli parçasısınız.                Siz değerli okuyucularımız sayesinde Bulancak, Piraziz ve Giresun’un sesi oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz.                Yıldız Haber Gazetesi ekibi olarak, kuruluşundan bugüne kadar ilçemizin kalkınması, tanıtılması ve gelişmesi için tüm sorunları objektif olarak kamuoyu önünde en güçlü şekilde gündeme taşıdığımıza inanıyoruz.                Aldığımız olumlu ve olumsuz eleştirilerin hepsini dikkate alarak bir diğer sayımızın üzerine koyuyoruz.                Görüntü itibari ile göze kolay gibi görünse de, içinde olduğunuz an tatilinizin, çalışma saatlerinizin, yediğinizin, içtiğinizin belli olmadığını anlıyorsunuz.                Kaleminiz namusunuz, fotoğraf makinanız gözünüz olmuştur artık.                Gazetecilik çok güzel ve değerli ve zevkli bir meslektir. Az para ama çok şey kazandırır. Her yere girer, her şeyi görür gazeteci, sabah inşaatta akşam sarayda belki de köşkte... Sahne tozunu yutan tiyatrodan vazgeçemez derler ya, gazeteciliğin tadını alan için de benzer bir meslek aşkı geçerlidir. Gazetecilik yapmış biri kolay kolay bu işi bırakamaz.                 Günümüzde hakkını vererek yapanın çok az olduğu gazetecilik mesleğinin tüm ilkelerine uyarak 1000. sayımızı geride bırakıyoruz.                İlk günkü tutku ve 1000. Sayılık deneyimimiz ile Bulancak, Piraziz ve Giresun’un en güçlü sesi olarak yayın hayatımıza devam edeceğiz.                Çıktığımız bu yolda gazetemizden desteğini esirgemeyen başta siz değerli okuyucularımız olmak üzere herkese şükranlarımızı sunuyoruz.                Hoşçakalın, sağlıcakla kalın…NOT : 1000. sayımız nedeniyle okuyucularımız ile birlikte yapmayı planladığımız kutlama ülkemizde yaşanan olaylar yüzünden iptal edilmiştir.
Ekleme Tarihi: 02 Ağustos 2016 - Salı
Ali YILDIZ

NİCE 1000 SAYILARA...

                Takvim yaprakları 26 Haziran 2006’yı gösterirken,
                Yıldız Ofset Matbaamızda herkeste bir telaş, bir heyecan
                Yeni bir işe, yeni bir serüvene adım atıyoruz.
                Yıldız Haber’i kuruyoruz.
                Yarın ilk sayımızı çıkaracağız.
                İmtiyaz sahibi olarak büyük bir sorumluluk alıp,
                Allah utandırmasın diyerek başlıyoruz.
                Haberler, köşe yazıları, tasarımlar, baskılar, dağıtım derken
                Yıldız Haber 27 Haziran 2006 sabahı siz değerli okuyucularımızla ilk buluşmasını gerçekleştiriyor.
                Yüzümüzün akıyla bugünlere gelip 1000. sayımızı çıkarıyoruz.
                Elinize alıp okuduğunuz her sayımızda büyük bir ekibin, büyük bir ailenin muazzam bir emeği ve çalışması var.
                Ne mutlu size, ne mutlu bize.
                ***
                Bugün gazetemizi gerek baskı halinden gerek web sitemizden ve gerek sosyal ortamdan okuyan binlerce kişiden biri de sizsiniz.
                Yıldız Haber’in başarılarla dolu yayın hayatının en önemli parçasısınız.
                Siz değerli okuyucularımız sayesinde Bulancak, Piraziz ve Giresun’un sesi oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz.
                Yıldız Haber Gazetesi ekibi olarak, kuruluşundan bugüne kadar ilçemizin kalkınması, tanıtılması ve gelişmesi için tüm sorunları objektif olarak kamuoyu önünde en güçlü şekilde gündeme taşıdığımıza inanıyoruz.
                Aldığımız olumlu ve olumsuz eleştirilerin hepsini dikkate alarak bir diğer sayımızın üzerine koyuyoruz.
                Görüntü itibari ile göze kolay gibi görünse de, içinde olduğunuz an tatilinizin, çalışma saatlerinizin, yediğinizin, içtiğinizin belli olmadığını anlıyorsunuz.
                Kaleminiz namusunuz, fotoğraf makinanız gözünüz olmuştur artık.
                Gazetecilik çok güzel ve değerli ve zevkli bir meslektir. Az para ama çok şey kazandırır. Her yere girer, her şeyi görür gazeteci, sabah inşaatta akşam sarayda belki de köşkte... Sahne tozunu yutan tiyatrodan vazgeçemez derler ya, gazeteciliğin tadını alan için de benzer bir meslek aşkı geçerlidir. Gazetecilik yapmış biri kolay kolay bu işi bırakamaz. 
                Günümüzde hakkını vererek yapanın çok az olduğu gazetecilik mesleğinin tüm ilkelerine uyarak 1000. sayımızı geride bırakıyoruz.
                İlk günkü tutku ve 1000. Sayılık deneyimimiz ile Bulancak, Piraziz ve Giresun’un en güçlü sesi olarak yayın hayatımıza devam edeceğiz.
                Çıktığımız bu yolda gazetemizden desteğini esirgemeyen başta siz değerli okuyucularımız olmak üzere herkese şükranlarımızı sunuyoruz.
                Hoşçakalın, sağlıcakla kalın…
NOT : 1000. sayımız nedeniyle okuyucularımız ile birlikte yapmayı planladığımız kutlama ülkemizde yaşanan olaylar yüzünden iptal edilmiştir.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.