Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

GAZETEMİZ YILDIZ HABER 16 YAŞINDA

Yıldız Haber Gazetemiz 15 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor. Yayın hayatına 27 Haziran 2006’da başlayan gazetemiz, 15 yılı geride bıraktı. İmtiyaz sahibi Ali Yıldız’ın mütevazı şartlarda çıkarmaya başladığı Yıldız Haber, 15 yılda Bulancak’ın aynası oldu. Giresun’da yazılı basının önemli kuruluşlarından Yıldız Haber Gazetesi 16. yılını kutluyor. 15 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor. 15 yıllık geçmişiyle her daim toplumu aydınlatmak, halkın doğru bilgiye ulaşmasını sağlamak, her türlü yeniliği ve değişimi tarafsız bir gözle yansıtmak gibi ilkeleri esas alan Yıldız Haber Gazetesi, tarafsızlık çizgisinden 15 yıldır sapmadı. Tek dayanağı okurlarının desteği olan ve gücünü okuyucularından alan gazetemiz Yıldız Haber, sonsuz 15 yıl boyunca ilkeli, tarafsız ve dik duruşundan asla taviz vermedi, vermeyecek.                                Kuruluş yıldönümü nedeniyle yaşadığı memnuniyeti ifade eden Sevgili Ali Yıldız;                                        Öncelikle bugünlere gelmemizde en büyük pay sahibi olan bizleri hiç yalnız bırakmayan değerli okuyucularımızla bugün yola birlikte devam ettiğimiz birlikte çalıştığımız meslektaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bulancak başta olmak üzere Giresun ve Piraziz’de herkes tarafından takip edilen tarafsız, doğru ve ilkeli bir gazetecilik anlayışı ile kamuoyunda yaptığımız haberlerle okuyucularımızla paylaşıyoruz. İmtiyaz sahibi sevgili Ali Yıldız başta olmak üzere, İsmail Yıldız, Sinan Yıldız, Samet Yıldız, Hasan Selçuk Karabaş, Muzaffer Şahin, Caner Şahin, Erhan Gündoğar, İsmet Bektaş, Ayşen Engin, Necdet Dervişoğlu, Selami Hocam, Hakkı Yılmaz, Yiğit Efe Şahin ve geçmişte çalışan Dursun Onur, Mehmet Yaşar, Emre Yıldız ve Nazlı Yıldız Karataş ve matbaa çalışanlarımızla gazetemiz güzelleşti ve herkes tarafından okunmaya başlandı. Yerelde bir gazete çıkarmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz, ancak taşıdığımız sorumlulukla yolumuza devam etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.                     
Ekleme Tarihi: 29 Haziran 2021 - Salı
Erol KÜÇÜK

GAZETEMİZ YILDIZ HABER 16 YAŞINDA

Yıldız Haber Gazetemiz 15 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor. Yayın hayatına 27 Haziran 2006’da başlayan gazetemiz, 15 yılı geride bıraktı.

İmtiyaz sahibi Ali Yıldız’ın mütevazı şartlarda çıkarmaya başladığı Yıldız Haber, 15 yılda Bulancak’ın aynası oldu. Giresun’da yazılı basının önemli kuruluşlarından Yıldız Haber Gazetesi 16. yılını kutluyor. 15 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor. 15 yıllık geçmişiyle her daim toplumu aydınlatmak, halkın doğru bilgiye ulaşmasını sağlamak, her türlü yeniliği ve değişimi tarafsız bir gözle yansıtmak gibi ilkeleri esas alan Yıldız Haber Gazetesi, tarafsızlık çizgisinden 15 yıldır sapmadı.

Tek dayanağı okurlarının desteği olan ve gücünü okuyucularından alan gazetemiz Yıldız Haber, sonsuz 15 yıl boyunca ilkeli, tarafsız ve dik duruşundan asla taviz vermedi, vermeyecek.                               

Kuruluş yıldönümü nedeniyle yaşadığı memnuniyeti ifade eden Sevgili Ali Yıldız;                                       

Öncelikle bugünlere gelmemizde en büyük pay sahibi olan bizleri hiç yalnız bırakmayan değerli okuyucularımızla bugün yola birlikte devam ettiğimiz birlikte çalıştığımız meslektaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bulancak başta olmak üzere Giresun ve Piraziz’de herkes tarafından takip edilen tarafsız, doğru ve ilkeli bir gazetecilik anlayışı ile kamuoyunda yaptığımız haberlerle okuyucularımızla paylaşıyoruz. İmtiyaz sahibi sevgili Ali Yıldız başta olmak üzere, İsmail Yıldız, Sinan Yıldız, Samet Yıldız, Hasan Selçuk Karabaş, Muzaffer Şahin, Caner Şahin, Erhan Gündoğar, İsmet Bektaş, Ayşen Engin, Necdet Dervişoğlu, Selami Hocam, Hakkı Yılmaz, Yiğit Efe Şahin ve geçmişte çalışan Dursun Onur, Mehmet Yaşar, Emre Yıldız ve Nazlı Yıldız Karataş ve matbaa çalışanlarımızla gazetemiz güzelleşti ve herkes tarafından okunmaya başlandı. Yerelde bir gazete çıkarmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz, ancak taşıdığımız sorumlulukla yolumuza devam etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.                     

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.