Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Çok şükür kavuşturana, çok şükür!

Allah’a ne kadar dua etsek azdır. Çok şükür, çok şükür geri döndü. İnsan eşeğini kaybettiğinde nasıl üzülüyorsa, bulduğunda da çok seviniyormuş misali bende öyle oldum. Bir mutluluk bir mutluluk size tarif edemem. Tariflere sığmaz bu haber. Duyunca gözlerimden yaş boşandı, seller sular gibi evi için göl oldu desem yalan değil ha! Tam 9 ay önce yazmışım.(3.12.2020’ de.) Onun bu Dünya’dan göçüp gittiğini. “Gribin başı sağ olsun” diye köşemden ayrılığını yazmış ve peşinden günlerce yas tutmuştum.  Birkaç gündür haber kanallarını izlerken mahcup mahcup bir şekilde bazı haber sunucuları, grip dönemi başladı, diye haberlerde söyleyince, tarifsiz bir keder içinde bunun doğru olmasını bekledim. İki gündür gazeteler, tv’ler, internet haber sitelerinde azar azarda olsa bu sevgili dostumuzun aramıza döndüğünü her okuduğumda nasılda kendime geldim ve kederim dağıldı. Akşam yemeği, sabah çay peynir öğlenleyin bir tabak çorbanın tadı bambaşka oldu. Sen bizi mart 2020’de bırak, terk-i diyar et ve 20 aydır tek bir haberini alamadan bu hayattan zevk almamızı engelle. Ben öldü biliyordum gribi. Meğer ölmemiş. Hani filmlerde ve dizilerde olurdu! Baş roldeki oyuncu final bölümünde ölür ya da kaybolur ve sevenleri yeni sezona kadar merak ve huşu içinde beklerdi. Tam böyle bir hikaye bu hikaye…  DSÖ, Dünya Sahtekarlar Örgütü ya da şeytanlar örgütü de en kısa zamanda grip bitmedi tekrar aramızda derse, değmeyin keyfime benim. Hemen grip aşımı olacağım ve bir daha da ondan ayrılmayacağım.  Nasıl bir ayrılık olmuş ki, bu ayrılık beni benden etti. Benim gibi çok sayıda grip sever bir araya gelip bir miting ile bunu kutlayacağız. Tv’lere, gazetelere kutlama mesajı yaptıracağız.  Çok şükür, çok şükür demekten kendimi alamıyorum bir türlü, bu yazıyı yazarken. İnanın piyangodan milyonlar çıksa, altın bulsam bir yerde, büyük bir miras kalsa, zengin bir hatun ile evlensem, cumhurbaşkanı olsam, kral olsam, hatta hatta dünya’nın en zengin ailesinin bir ferdi olsam, bu kadar beni mutlu edemezdi.  Nerede ise 2 yıldır sesi soluğu kesilmiş, öldü mü, kaldı mı, biri yok mu etti, beton mu döktüler üstüne bilemedik. Ama artık geri döndü, bundan sonra korona düşünsün, pabucu dama atıldı desek yeridir.                      
Ekleme Tarihi: 18 Eylül 2021 - Cumartesi
Erhan GÜNDOĞAR

Çok şükür kavuşturana, çok şükür!

Allah’a ne kadar dua etsek azdır. Çok şükür, çok şükür geri döndü. İnsan eşeğini kaybettiğinde nasıl üzülüyorsa, bulduğunda da çok seviniyormuş misali bende öyle oldum. Bir mutluluk bir mutluluk size tarif edemem. Tariflere sığmaz bu haber. Duyunca gözlerimden yaş boşandı, seller sular gibi evi için göl oldu desem yalan değil ha!

Tam 9 ay önce yazmışım.(3.12.2020’ de.) Onun bu Dünya’dan göçüp gittiğini. “Gribin başı sağ olsun” diye köşemden ayrılığını yazmış ve peşinden günlerce yas tutmuştum.  Birkaç gündür haber kanallarını izlerken mahcup mahcup bir şekilde bazı haber sunucuları, grip dönemi başladı, diye haberlerde söyleyince, tarifsiz bir keder içinde bunun doğru olmasını bekledim. İki gündür gazeteler, tv’ler, internet haber sitelerinde azar azarda olsa bu sevgili dostumuzun aramıza döndüğünü her okuduğumda nasılda kendime geldim ve kederim dağıldı. Akşam yemeği, sabah çay peynir öğlenleyin bir tabak çorbanın tadı bambaşka oldu. Sen bizi mart 2020’de bırak, terk-i diyar et ve 20 aydır tek bir haberini alamadan bu hayattan zevk almamızı engelle. Ben öldü biliyordum gribi. Meğer ölmemiş. Hani filmlerde ve dizilerde olurdu! Baş roldeki oyuncu final bölümünde ölür ya da kaybolur ve sevenleri yeni sezona kadar merak ve huşu içinde beklerdi. Tam böyle bir hikaye bu hikaye…

 DSÖ, Dünya Sahtekarlar Örgütü ya da şeytanlar örgütü de en kısa zamanda grip bitmedi tekrar aramızda derse, değmeyin keyfime benim. Hemen grip aşımı olacağım ve bir daha da ondan ayrılmayacağım.  Nasıl bir ayrılık olmuş ki, bu ayrılık beni benden etti. Benim gibi çok sayıda grip sever bir araya gelip bir miting ile bunu kutlayacağız. Tv’lere, gazetelere kutlama mesajı yaptıracağız.  Çok şükür, çok şükür demekten kendimi alamıyorum bir türlü, bu yazıyı yazarken. İnanın piyangodan milyonlar çıksa, altın bulsam bir yerde, büyük bir miras kalsa, zengin bir hatun ile evlensem, cumhurbaşkanı olsam, kral olsam, hatta hatta dünya’nın en zengin ailesinin bir ferdi olsam, bu kadar beni mutlu edemezdi.  Nerede ise 2 yıldır sesi soluğu kesilmiş, öldü mü, kaldı mı, biri yok mu etti, beton mu döktüler üstüne bilemedik. Ama artık geri döndü, bundan sonra korona düşünsün, pabucu dama atıldı desek yeridir.                      

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.