Seçil Yılmaz
Köşe Yazarı
Seçil Yılmaz
 

LOLİPOP İKRAMİYE

Merhaba Sevgili Okuyucularım umarım iyisinizdir. Havalar çok değişken ama genelde yağmurlu geçiyor. Hatta çoğumuz mont mu giyelim soğuk mu olur yoksa giymeyelim sıcak mı olur diye araf havalardayız. Şemsiye alsak mı almasak mı diye düşünüyoruz çoğu zaman? İşte Sonbahar’ a özgü bir özellik bu. Bu hafta emekliler için bir defaya mahsus olmak üzere 5.000 tl ödeme yapılacağını duyurdular. Kimi emekli memnun kaldı bu durumdan ama kimisi de memnun kalmadı. Kimi emekli vatandaşa ise hâlâ çalışıyor diye bu ücretten faydalanmalarına izin verilmiyor bu adil mi? Emekli vatandaşa verdikleri emeklilik parası yetmiyor diye çalıştığını düşünemiyorlar mı ki bu ücretten mahrum bırakıyorlar. Yetse zaten çalışır mı oda ayrı bir sorun. Ülkemizde ne yazık ki sorun bitmiyor. Bu ödeme emekliyi avutmak için yapılacak ödemeden başka bir şey değil bana göre neden mi çünkü memura çok yüksek rakamlarda zamlar yapılırken neden emekliye sanki bu yapılacak ödemeyle eline lolipop vermiş bir çocuk durumuna düşürdüler. Emekli çünkü memura yapılan bu uçuk zamla isyan atağındaydı ve bu onların isyanını biraz olsun bastırır diye umdular. Yani memura da zam yapılsın asla yapılmasın demiyorum ama yıllardır çalışan saçlarına ak düşmüş belki sağlıklarını kaybetmek pahasına çalışan emekli vatandaşlara da aynı oranda yapılmalı ülkemizdeki eşitlik ilkesi bunu gerektirirdi çünkü ama ne yapıldı bu hafta emekliye bir kaşık bal vermiş oldular oda bir defa ya mahsus olmak üzere bu kimin hangi yarasına merhem olabilir ki çocuğu okuyan emekli vatandaşa mı, kira ve fatura ödemeye çalışan vatandaşa mı siz söyleyin bu adil bir 5.000 tl mi?
Ekleme Tarihi: 13 Ekim 2023 - Cuma
Seçil Yılmaz

LOLİPOP İKRAMİYE

Merhaba Sevgili Okuyucularım umarım iyisinizdir. Havalar çok değişken ama genelde yağmurlu geçiyor. Hatta çoğumuz mont mu giyelim soğuk mu olur yoksa giymeyelim sıcak mı olur diye araf havalardayız. Şemsiye alsak mı almasak mı diye düşünüyoruz çoğu zaman? İşte Sonbahar’ a özgü bir özellik bu. Bu hafta emekliler için bir defaya mahsus olmak üzere 5.000 tl ödeme yapılacağını duyurdular. Kimi emekli memnun kaldı bu durumdan ama kimisi de memnun kalmadı. Kimi emekli vatandaşa ise hâlâ çalışıyor diye bu ücretten faydalanmalarına izin verilmiyor bu adil mi? Emekli vatandaşa verdikleri emeklilik parası yetmiyor diye çalıştığını düşünemiyorlar mı ki bu ücretten mahrum bırakıyorlar. Yetse zaten çalışır mı oda ayrı bir sorun. Ülkemizde ne yazık ki sorun bitmiyor.

Bu ödeme emekliyi avutmak için yapılacak ödemeden başka bir şey değil bana göre neden mi çünkü memura çok yüksek rakamlarda zamlar yapılırken neden emekliye sanki bu yapılacak ödemeyle eline lolipop vermiş bir çocuk durumuna düşürdüler. Emekli çünkü memura yapılan bu uçuk zamla isyan atağındaydı ve bu onların isyanını biraz olsun bastırır diye umdular. Yani memura da zam yapılsın asla yapılmasın demiyorum ama yıllardır çalışan saçlarına ak düşmüş belki sağlıklarını kaybetmek pahasına çalışan emekli vatandaşlara da aynı oranda yapılmalı ülkemizdeki eşitlik ilkesi bunu gerektirirdi çünkü ama ne yapıldı bu hafta emekliye bir kaşık bal vermiş oldular oda bir defa ya mahsus olmak üzere bu kimin hangi yarasına merhem olabilir ki çocuğu okuyan emekli vatandaşa mı, kira ve fatura ödemeye çalışan vatandaşa mı siz söyleyin bu adil bir 5.000 tl mi?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.