Seçil Yılmaz
Köşe Yazarı
Seçil Yılmaz
 

İHMALKARLIK

Seçim seçim dediler 1.5 aydır başımızın etini yediler. Seçimde bitti gitti. Çeşit çeşit siyasi partiler vaatlerini sundular. Ama hep vaat hangisi olursa olsun vaat hep başa gelene kadar bunlar bunu herkes biliyor zaten neyse benim demek istediğim bu hafta evin arkasında bir kedi ölmüştü. Baktım üzerine yağmur yağıyor dışarı çıkınca belediyeye ait taş ile uğraşanlara söyledim. Onlarda tamam biz söyleriz dediler. Aradan 3 saat geçti eve geldim baktım. Kedi hâlâ orda bende alamam, Hastadır ölmüştür filan. Neyse hayvanın üstüne yağmur yağıyor diye belediyeyi aradım söyledim. Kedi arka bahçede ölmüş, Üzerine yağmur yağıyor onu kaldırın yazık dedim, tamam dediler. İrtibat adresi telefonumu aldılar, Üstünden bugünle beraber 1 hafta geçti, Kokmaya başlayacak yavrucak ne gelen var ne arayan, Yani eğer vatandaş bir şey istiyorsa yapmayacaksanız, Böyle vaatler sunarak mitingler yaparak vatandaşı bizi oyalamayın yoksa herkes olur. Siyasi birey, maksat sadece o cepleri doldurmak olmamalı. Bir siyasi birey eğer ki vatandaşın çağrısına kulak vermeyecekse, çocuğuna, vatandaşına, hayvan dostuna sahip çıkamayacaksa olmasınlar bu kadar basit. Ülkemizde liyakat sorunu var ve bu çözülmeli bu bireysel bir hata değil elbette eleman hatası ama iyi seçmek onun görevi değil midir?
Ekleme Tarihi: 16 Mayıs 2023 - Salı
Seçil Yılmaz

İHMALKARLIK

Seçim seçim dediler 1.5 aydır başımızın etini yediler.

Seçimde bitti gitti.

Çeşit çeşit siyasi partiler vaatlerini sundular.

Ama hep vaat hangisi olursa olsun vaat hep başa gelene kadar bunlar bunu herkes biliyor zaten neyse benim demek istediğim bu hafta evin arkasında bir kedi ölmüştü.

Baktım üzerine yağmur yağıyor dışarı çıkınca belediyeye ait taş ile uğraşanlara söyledim.

Onlarda tamam biz söyleriz dediler.

Aradan 3 saat geçti eve geldim baktım.

Kedi hâlâ orda bende alamam,

Hastadır ölmüştür filan.

Neyse hayvanın üstüne yağmur yağıyor diye belediyeyi aradım söyledim.

Kedi arka bahçede ölmüş,

Üzerine yağmur yağıyor onu kaldırın yazık dedim, tamam dediler.

İrtibat adresi telefonumu aldılar,

Üstünden bugünle beraber 1 hafta geçti,

Kokmaya başlayacak yavrucak ne gelen var ne arayan,

Yani eğer vatandaş bir şey istiyorsa yapmayacaksanız,

Böyle vaatler sunarak mitingler yaparak vatandaşı bizi oyalamayın yoksa herkes olur.

Siyasi birey, maksat sadece o cepleri doldurmak olmamalı.

Bir siyasi birey eğer ki vatandaşın çağrısına kulak vermeyecekse, çocuğuna, vatandaşına, hayvan dostuna sahip çıkamayacaksa olmasınlar bu kadar basit.

Ülkemizde liyakat sorunu var ve bu çözülmeli bu bireysel bir hata değil elbette eleman hatası ama iyi seçmek onun görevi değil midir?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.