Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

RİZESPOR’U YENERSEK RAHATLARIZ

Geçtiğimiz hafta sonu final niteliğinde bir maçta deplasmanda Göztepespor’u yenerek bir nebze olsun soluk aldık. Bu cumartesi yine final niteliği taşıyan bir karşılaşma bizi bekliyor. Rakip; Rizespor! Geçtiğimiz sezonun flaş takımı, bu sezon sıkıntılı günler yaşıyor. Bizim, 5, Rizespor’un ise 2 puanı var. Her iki takımada beraberlik yaramıyor. Kazandığımız taktirde 8 puana ulaşarak alt biraz olsun uzaklaşacağız. Hemde galibiyet serisine devam etmiş olacağız. Rizespor’da bizi mağlup etmek için sahaya çıkacak. Onların da son sıradan uzaklaşmak ve çıkışa geçmek gibi bir hesabı var. Bu maçı kazanmaktan başka bir çaremiz yok. Özellikle kendi evimizde galibiyet gelememenin, bir nebze de olsa telafisi olan bir maça çıkacağız. Rizespor’un kadro yapısı, oyuncu kalitesi ve saha avantajı, bizim işimizi zorlaştıracak. Bu maç bizim için, son derece önemli. Korkak futboldan uzak, temkinli, galibiyet için elinden geleni yapan bir takım izlemek istiyoruz. Bizim sezon başından beridir söylediğimiz gol sorununu çözmemiz gerekiyor. İlk golü atan kazanır… Giresunspor, golü bulduğu zaman kaybetmeyeceği bir maç bizi bekliyor diyebiliriz. Bu maçı kazandığımız taktirde büyük nefes alıp, deplasmana G.Antep’e moralli gideceğiz. Söylemekten bıktım, ama bizim coşkulu, cesur ve gol noktalarında son vuruşlarda etkili olmamız gerekiyor. Bunca olumsuzluğa rağmen, Giresunspor’un oyun disiplini, mücadelesi ve kazanma arzusu beni umutlandırıyor. Tabii ki, evdeki hesap tutar mı bilemem, ama maçın gidişatı da çok önemli. Eğer, istersek ve futbol şansı yanımızda olursa, kazanmamız içten bile değil...
Ekleme Tarihi: 11 Ekim 2021 - Pazartesi
Köşe Vuruşu *Spor*

RİZESPOR’U YENERSEK RAHATLARIZ

Geçtiğimiz hafta sonu final niteliğinde bir maçta deplasmanda Göztepespor’u yenerek bir nebze olsun soluk aldık. Bu cumartesi yine final niteliği taşıyan bir karşılaşma bizi bekliyor. Rakip; Rizespor! Geçtiğimiz sezonun flaş takımı, bu sezon sıkıntılı günler yaşıyor. Bizim, 5, Rizespor’un ise 2 puanı var. Her iki takımada beraberlik yaramıyor. Kazandığımız taktirde 8 puana ulaşarak alt biraz olsun uzaklaşacağız. Hemde galibiyet serisine devam etmiş olacağız.

Rizespor’da bizi mağlup etmek için sahaya çıkacak. Onların da son sıradan uzaklaşmak ve çıkışa geçmek gibi bir hesabı var. Bu maçı kazanmaktan başka bir çaremiz yok. Özellikle kendi evimizde galibiyet gelememenin, bir nebze de olsa telafisi olan bir maça çıkacağız. Rizespor’un kadro yapısı, oyuncu kalitesi ve saha avantajı, bizim işimizi zorlaştıracak. Bu maç bizim için, son derece önemli. Korkak futboldan uzak, temkinli, galibiyet için elinden geleni yapan bir takım izlemek istiyoruz. Bizim sezon başından beridir söylediğimiz gol sorununu çözmemiz gerekiyor. İlk golü atan kazanır… Giresunspor, golü bulduğu zaman kaybetmeyeceği bir maç bizi bekliyor diyebiliriz. Bu maçı kazandığımız taktirde büyük nefes alıp, deplasmana G.Antep’e moralli gideceğiz. Söylemekten bıktım, ama bizim coşkulu, cesur ve gol noktalarında son vuruşlarda etkili olmamız gerekiyor. Bunca olumsuzluğa rağmen, Giresunspor’un oyun disiplini, mücadelesi ve kazanma arzusu beni umutlandırıyor. Tabii ki, evdeki hesap tutar mı bilemem, ama maçın gidişatı da çok önemli. Eğer, istersek ve futbol şansı yanımızda olursa, kazanmamız içten bile değil...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.