Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ZORMU ZOR BİR DEPLASMAN BİZİ BEKLİYOR

Bölgesel Amatör Lig 10.uncu hafta En uzun ve zorlu mu zorlu bir deplasman bizi bekliyor. Erzincan Ulalarspor. Pazar günü 13.00'te Erzincan Üzümlü Futbol sahası. ErzincanUlalarspor-1926 Bulancakspor Rakip bu sezon sahasında oynadığı 4 maçı da almış.Puan kaybetmemiş. Umarim bizde kayıp yaşar. Deplasmanda sadece Niksarbelediyespor'a yenilmiş. 16 puana sahip şampiyonluğa aday bir takım. Bilinmeyen bir özelliği var bu takımın. Kendilerini tebrik ediyorum.Her gittikleri deplasmanda kendilerine tahsil edilen  soyunma odasını nasıl buldularsa bulsunlar, onlar pırıl pırıl öyle bırakıyorlar. En golcü futbolcuları Muhammed Göktan Aktaş Doğruya doğru.Zorlu mu zorlu bir deplasman bizi bekliyor. Ulalarsporda oyuncuların ve teknik ekibin öz güveni inanılmaz bir noktada. Ancak bizde kendimizi biliyoruz. Rakibi gözümüzde büyütmememiz gerek.Sahaya 11'e 11 çıkıyoruz. Sahamizda Ulubeyspor galibiyeti ardından seri yakalama zamanı. Umarım en azda olsa bir puanla dönelim gençler.
Ekleme Tarihi: 02 Aralık 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

ZORMU ZOR BİR DEPLASMAN BİZİ BEKLİYOR

Bölgesel Amatör Lig 10.uncu hafta

En uzun ve zorlu mu zorlu bir deplasman bizi bekliyor.

Erzincan Ulalarspor.

Pazar günü 13.00'te Erzincan Üzümlü Futbol sahası.

ErzincanUlalarspor-1926 Bulancakspor

Rakip bu sezon sahasında oynadığı 4 maçı da almış.Puan kaybetmemiş. Umarim bizde kayıp yaşar.

Deplasmanda sadece Niksarbelediyespor'a yenilmiş.

16 puana sahip şampiyonluğa aday bir takım.

Bilinmeyen bir özelliği var bu takımın.

Kendilerini tebrik ediyorum.Her gittikleri deplasmanda kendilerine tahsil edilen  soyunma odasını nasıl buldularsa bulsunlar, onlar pırıl pırıl öyle bırakıyorlar.

En golcü futbolcuları Muhammed Göktan Aktaş

Doğruya doğru.Zorlu mu zorlu bir deplasman bizi bekliyor.

Ulalarsporda oyuncuların ve teknik ekibin öz güveni inanılmaz bir noktada.

Ancak bizde kendimizi biliyoruz.

Rakibi gözümüzde büyütmememiz gerek.Sahaya 11'e 11 çıkıyoruz. Sahamizda Ulubeyspor galibiyeti ardından seri yakalama zamanı.

Umarım en azda olsa bir puanla dönelim gençler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.