Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ZORLU MAÇLAR BİZİ BEKLİYOR

Son 6 maçta yenilmedik. Son çıktığımız deplasmanda Ulubeyspor'a uzatma dakikalarında attığımız golle sahadan 3-3 gibi sonuçla berabere ayrıldık. Kalan üç maçımızda zorluk derecesi oldukça yüksek. Yarın; kar nedeniyle ertelenen lig lideri Eynesilbelediyespor'a gidiyoruz. Sonra lig birinciliği için yarışan Ünye1957 sporu konuk edeceğiz. Son maçta deplasmanda matematiksel olarak iddiası devam eden Sebatgençlikspor ile deplasmanda oynayacağız ve perde kapanacak. 1926 Bulancakspor:24 puanı Görelespor:20 puan Arada 4 puan avantaj bizde... Ancak onlar bize göre Ünyespor 1957 Belediyespor dışında diğer kalan iki maçı rahatlıkla alacak düzeyde. Görelespor ve Ünye1957’dan sonra Lig sonuncusu Söğütlühilalspor'a giderken OrdugücüFK ile sahasında oynayacağı maçla ligi tamamlayacak. Bence Görelespor son iki maçı çok rahat alacak bir takım kanımca. O zaman puanları 26 eder. Sözün kısacası biz 3 maçtan birini almak zorundayız. Bu takımda ikinci yarının lideri 1926 Bulancakspor bu üç maçtan en az bir galibiyet alır diye düşünüyorum...
Ekleme Tarihi: 29 Mart 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

ZORLU MAÇLAR BİZİ BEKLİYOR

Son 6 maçta yenilmedik.

Son çıktığımız deplasmanda Ulubeyspor'a uzatma dakikalarında attığımız golle sahadan 3-3 gibi sonuçla berabere ayrıldık.

Kalan üç maçımızda zorluk derecesi oldukça yüksek.

Yarın; kar nedeniyle ertelenen lig lideri Eynesilbelediyespor'a gidiyoruz.

Sonra lig birinciliği için yarışan Ünye1957 sporu konuk edeceğiz.

Son maçta deplasmanda matematiksel olarak iddiası devam eden Sebatgençlikspor ile deplasmanda oynayacağız ve perde kapanacak.

1926 Bulancakspor:24 puanı

Görelespor:20 puan

Arada 4 puan avantaj bizde...

Ancak onlar bize göre Ünyespor 1957 Belediyespor dışında diğer kalan iki maçı rahatlıkla alacak düzeyde.

Görelespor ve Ünye1957’dan sonra Lig sonuncusu Söğütlühilalspor'a giderken OrdugücüFK ile sahasında oynayacağı maçla ligi tamamlayacak.

Bence Görelespor son iki maçı çok rahat alacak bir takım kanımca.

O zaman puanları 26 eder.

Sözün kısacası biz 3 maçtan birini almak zorundayız. Bu takımda ikinci yarının lideri 1926 Bulancakspor bu üç maçtan en az bir galibiyet alır diye düşünüyorum...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.