Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ZOR MAÇ BU GECE

Süper Ligde ikinci yarı bizim maçla başlıyor. Sahamızda ilk yarı 3-2 yenildiğimiz A.Demirspor ile bu kez Adana'da bu gece saat 20.00 de karşılaşıyoruz. Giresunspor için Adana deplasmani asla kolay bir deplasman degil.  Açık konuşmak gerekirse bir puan almamız bile bizim için başarılı sayılır. Bu maç,ardından diğer hafta sonu sahamızda oynayacağımız Galatasaray maçı gerçekten zormu zor. Umarım bu mactan puan yada puanlar alabiliriz. Transfer yapamayan bir takımın en kötü ihtimalle ilk onbir için gözünü diktiği isimler kendilerine daha iyi bakmalı. Oncelikle ucuz kartlar görmemeli  ve sonra da sakatlanma riskine karşı daha akılcı oynamalilar. Bizim en büyük motivasyonumuz güvencemiz oyunumuz.Ancak aldığım duyumlara gore gözde olan oyuncularımızın transfer dedikoduları. Eğer giderler ise ve de tahta açılmaz ise ligde kalmamız inan zorlasacaktir. Umarım tahta açılır ve gerekli mevkilere oyuncular alınır.
Ekleme Tarihi: 20 Ocak 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

ZOR MAÇ BU GECE

Süper Ligde ikinci yarı bizim maçla başlıyor.

Sahamızda ilk yarı 3-2 yenildiğimiz A.Demirspor ile bu kez Adana'da bu gece saat 20.00 de karşılaşıyoruz.

Giresunspor için Adana deplasmani asla kolay bir deplasman degil.  Açık konuşmak gerekirse bir puan almamız bile bizim için başarılı sayılır.

Bu maç,ardından diğer hafta sonu sahamızda oynayacağımız Galatasaray maçı gerçekten zormu zor.

Umarım bu mactan puan yada puanlar alabiliriz.

Transfer yapamayan bir takımın en kötü ihtimalle ilk onbir için gözünü diktiği isimler kendilerine daha iyi bakmalı.

Oncelikle ucuz kartlar görmemeli  ve sonra da sakatlanma riskine karşı daha akılcı oynamalilar.

Bizim en büyük motivasyonumuz güvencemiz oyunumuz.Ancak aldığım duyumlara gore gözde olan oyuncularımızın transfer dedikoduları.

Eğer giderler ise ve de tahta açılmaz ise ligde kalmamız inan zorlasacaktir.

Umarım tahta açılır ve gerekli mevkilere oyuncular alınır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.