Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

YİNE YENİLDİK

Süper Lig'in 3.haftasında Giresunsporumuz, sahasında iyi futbol oynamasına rağmen Trabzonspor'a yenilmekten kurtulamadı. Giresunspor böylece ilk 3 haftada kalesinde 5 gol görerek 3 yenilgiyle son sıraya demir attı. Süper Lig'in 3.Hafta maçında pazar gecesi Giresunspor ile Trabzonspor karşılaştı. Trabzonspor henüz 7.inci dakikada bulduğu golle Giresunspor'u mağlup etti. Takımımız Giresunspor ise bu yenilgi ile 3 maçta 3 mağlubiyet aldı. Bu maçta neredeyse Giresunspor Trabzonspor'a karşı iyi maç çıkardı. Başa baş oynadı, ancak sonuca gidemedi. Giresunspor önümüzdeki haftalarda nasıl ilerler, oyununu nasıl istenilen düzeye getirir bilemem ama şu bir gerçek gidişat hiçte iyi değil. Artık yeni transferler mi yapılacak, bir an önce yapılmalı. Bir gerçek var ki dibe demir attık. Milli maç haftası nedeniyle umarım toparlanırız. 4.hafta Alanyaspor deplasmanına gidiyoruz. Alanspor da bizim gibi iyi gitmiyor. Hatayspor'dan 5 yedi. Umarım Alanyaspor'dan puan yada puanlar alır kötü gidişatı bir nebze olsun gidermiş oluruz. Kolay bir lig olmayacak. İnşallah sezon sonunda ligde son dört takımın dışında kaldığımızı ilan ederiz.
Ekleme Tarihi: 31 Ağustos 2021 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

YİNE YENİLDİK

Süper Lig'in 3.haftasında Giresunsporumuz, sahasında iyi futbol oynamasına rağmen Trabzonspor'a yenilmekten kurtulamadı.

Giresunspor böylece ilk 3 haftada kalesinde 5 gol görerek 3 yenilgiyle son sıraya demir attı.

Süper Lig'in 3.Hafta maçında pazar gecesi Giresunspor ile Trabzonspor karşılaştı.

Trabzonspor henüz 7.inci dakikada bulduğu golle Giresunspor'u mağlup etti.

Takımımız Giresunspor ise bu yenilgi ile 3 maçta 3 mağlubiyet aldı.

Bu maçta neredeyse Giresunspor Trabzonspor'a karşı iyi maç çıkardı. Başa baş oynadı, ancak sonuca gidemedi.

Giresunspor önümüzdeki haftalarda nasıl ilerler, oyununu nasıl istenilen düzeye getirir bilemem ama şu bir gerçek gidişat hiçte iyi değil.

Artık yeni transferler mi yapılacak, bir an önce yapılmalı. Bir gerçek var ki dibe demir attık.

Milli maç haftası nedeniyle umarım toparlanırız.

4.hafta Alanyaspor deplasmanına gidiyoruz. Alanspor da bizim gibi iyi gitmiyor. Hatayspor'dan 5 yedi.

Umarım Alanyaspor'dan puan yada puanlar alır kötü gidişatı bir nebze olsun gidermiş oluruz.

Kolay bir lig olmayacak. İnşallah sezon sonunda ligde son dört takımın dışında kaldığımızı ilan ederiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.