Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

YİNE OLMADI:0-1

Giresunspor, yine kendi saha ve seyircisi önünde boynu bükük ayrıldı. Son 3 maçtır yenilen ve hayal kırıklığı yaratan Giresunspor, Konyaspor'a 0-1 yenilerek sahasında ikinci yenilgisini alarak taraftarlarını üzmeye devam etti. İlk maçında evinde A.Demirspor'a 2-3, deplasmanda Kayserispor'a 3-0,bu kez sahasında Konyaspor'a 0-1 yenilmekten kurtulamadı. Maalesef cumartesi gecesi iyi oynadığımız söylenemez. Üretken olmadığımız, rakibinde iyi oynamadığı karşılaşmayı açıkçası iyi değerlendiremedik. Her zaman söylediğim gibi 8 Eylül'e kadar takıma iyi bir golcü, iyi bir kaleci, sağbek, bir orta saha ve birde futbol aklı güçlü bir 10 numarayı transfer etmeli. Yoksa maçlardan sonra çok üzülmeye devam ederiz. Özellikle ikinci yarı Giresunspor'un oyuncuların pas kaliteleri, mücadele anlayışları, oyun disiplinleri, rakip kalede pozisyon üretenleri çok zayıf. Giresunspor'un önünde zorlu iki deplasman var. Ardından Beşiktaş geliyor. Ne diyeyim Allah kolaylık versin...
Ekleme Tarihi: 06 Eylül 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

YİNE OLMADI:0-1

Giresunspor, yine kendi saha ve seyircisi önünde boynu bükük ayrıldı.

Son 3 maçtır yenilen ve hayal kırıklığı yaratan Giresunspor, Konyaspor'a 0-1 yenilerek sahasında ikinci yenilgisini alarak taraftarlarını üzmeye devam etti.

İlk maçında evinde A.Demirspor'a 2-3, deplasmanda Kayserispor'a 3-0,bu kez sahasında Konyaspor'a 0-1 yenilmekten kurtulamadı.

Maalesef cumartesi gecesi iyi oynadığımız söylenemez. Üretken olmadığımız, rakibinde iyi oynamadığı karşılaşmayı açıkçası iyi değerlendiremedik.

Her zaman söylediğim gibi 8 Eylül'e kadar takıma iyi bir golcü, iyi bir kaleci, sağbek, bir orta saha ve birde futbol aklı güçlü bir 10 numarayı transfer etmeli.

Yoksa maçlardan sonra çok üzülmeye devam ederiz.

Özellikle ikinci yarı Giresunspor'un oyuncuların pas kaliteleri, mücadele anlayışları, oyun disiplinleri, rakip kalede pozisyon üretenleri çok zayıf.

Giresunspor'un önünde zorlu iki deplasman var. Ardından Beşiktaş geliyor.

Ne diyeyim Allah kolaylık versin...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.