Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

YİNE ELİMİZ BOŞ DÖNDÜK

Yine 1926 Bulancakspor son deplasman maçında şeytanın bacağını kıramadı. 1926 Bulancakspor en uzun deplasmanı olan Erzincan Ulalarspor ile karşılaştı. Karşılaşmada ilk yarıda yediğimiz gollerle 3-0 mağlup ayrıldık. İlk yarıda Metehan, daha önceki sezonlarda bizde oynayan Mehmet Yayla ve Halil'in attığı gollerle rakibe boyun eğdik. Cuma günkü köşe yazımda belirtmiştim. Çok mu çok zor bir deplasmana gidiyoruz. Sakat ve cezalı futbolcular eksiğinde sahaya çıkacağız ama puan almamız sürpriz sayılmamalı diye yazmıştım. Rakip ErzincanUlalar bu sezon yaptığı transferlerle bu ligin diğer favori takımlarından. Bu maçta da bunu da sahaya yansıttılar attıkları gollerle. Ancak kendi takımımızın bu. kadar vasat ve dağınık oynayacağını tahmin edemedim. Özellikle ilk yarı mücadeleden uzak, ne yaptığını bilmeyen, paylaşım eksiği olan bir takım sahada idi. Tek tesellimiz rakibimiz Görelespor'un sahasında yenilmesi oldu. Yine aramızda bir puan fark var. 3 puanlık sistemde kapanmayacak bir fark  degil. Biz önümüzdeki hafta sahamızda Samsun Karalarspor ile oynarken, Görelespor deplasmanda Çarşambaspor ile oynayacak. Aldığımız bu yenilgi ile 8 puanda direk düşme hattı olan sondan ikinci sırada yer alıyoruz. Umarım son sezonlarda olduğu gibi bu sezonda ligde kalırız...
Ekleme Tarihi: 06 Aralık 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

YİNE ELİMİZ BOŞ DÖNDÜK

Yine 1926 Bulancakspor son deplasman maçında şeytanın bacağını kıramadı.

1926 Bulancakspor en uzun deplasmanı olan Erzincan Ulalarspor ile karşılaştı. Karşılaşmada ilk yarıda yediğimiz gollerle 3-0 mağlup ayrıldık.

İlk yarıda Metehan, daha önceki sezonlarda bizde oynayan Mehmet Yayla ve Halil'in attığı gollerle rakibe boyun eğdik.

Cuma günkü köşe yazımda belirtmiştim. Çok mu çok zor bir deplasmana gidiyoruz. Sakat ve cezalı futbolcular eksiğinde sahaya çıkacağız ama puan almamız sürpriz sayılmamalı diye yazmıştım.

Rakip ErzincanUlalar bu sezon yaptığı transferlerle bu ligin diğer favori takımlarından. Bu maçta da bunu da sahaya yansıttılar attıkları gollerle.

Ancak kendi takımımızın bu. kadar vasat ve dağınık oynayacağını tahmin edemedim.

Özellikle ilk yarı mücadeleden uzak, ne yaptığını bilmeyen, paylaşım eksiği olan bir takım sahada idi.

Tek tesellimiz rakibimiz Görelespor'un sahasında yenilmesi oldu. Yine aramızda bir puan fark var. 3 puanlık sistemde kapanmayacak bir fark  degil.

Biz önümüzdeki hafta sahamızda Samsun Karalarspor ile oynarken, Görelespor deplasmanda Çarşambaspor ile oynayacak.

Aldığımız bu yenilgi ile 8 puanda direk düşme hattı olan sondan ikinci sırada yer alıyoruz.

Umarım son sezonlarda olduğu gibi bu sezonda ligde kalırız...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.