Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

YİNE BAŞA DÖNDÜK

Bölgesel Amatör Lig 17.Hafta maçında Serhat Ardahanspor'a kaybeden 1926 Bulancakspor 10 resmi maç sonra yenildi. Son mağlubiyetini  Arhavi 08 Spor Kulübüne  deplasmanda 1-0 yenilerek alan Kırmızı-beyazlılar, bu maça kadar oynadığı 10 maçını kaybetmemişti. Bu sonuçla liderle arasındaki puan farkı tekrar 5'e çıktı.Bu yenilgi ile tekrar başa döndük. Maçı kaybettiğimiz gibi golcü futbolcumuzun iki sarı kart sonrası kırmızı kart görmesi ayrı bir olumsuzluk. 1926 Bulancakspor  bu sezon 17.Hafta maçında deplasmanda hakeminde kötü yönetimi eklenince Serhat Ardahanspor'a yenilmesi neticesinde şanpiyonluktan yine uzaklaştı. Ne güzel 10 maçtan bu yana yenilmiyorsun.Bu 10 maçın içinde  kendi saha ve 5000 e yakın seyircin önünde 2-0 net galibiyet alıyorsun.Ve lider Çayelispor ile arandaki puan farkını 2'e düşürüyorsun.Taraftarlar tekrar umutlanıyor.Yine şampiyonluk şarkıları söylemeye başlıyorlar. Ancak deplasmanda Serhat Ardahan maçında yenilerek tekrar başa dönüyoruz.Tamam orta hakem çok kötü maç yönetti diyelim.Gol atıpta golümüzümü vermediler. Hakemin biliyorsunuz kararı asla değişmez.Değiştiği de görülmedi. Hırsız eve girdi diyelim burda ev sahibinin hiçmi hatası yok. Artık kalan 7 maç var. Gerçekten şampiyon olmak istiyorsak bu 7 maçı da alıp rakip Çayelispor'un puan kaybetmesini bekleyecrğiz.Bence 5 puan küsümsenmeyecek bir fark.Çünkü haftalar daralıyor. Artık bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız ilk yarıda deplasmanda 1-0 yenildiğimiz Arhavi O8 Spor Klübünü yenmek zorundayız.Beraberlik bile bizi şampiyonluktan uzaklaştırır.
Ekleme Tarihi: 05 Mart 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

YİNE BAŞA DÖNDÜK

Bölgesel Amatör Lig 17.Hafta maçında Serhat Ardahanspor'a kaybeden 1926 Bulancakspor 10 resmi maç sonra yenildi.

Son mağlubiyetini  Arhavi 08 Spor Kulübüne  deplasmanda 1-0 yenilerek alan Kırmızı-beyazlılar, bu maça kadar oynadığı 10 maçını kaybetmemişti.

Bu sonuçla liderle arasındaki puan farkı tekrar 5'e çıktı.Bu yenilgi ile tekrar başa döndük.

Maçı kaybettiğimiz gibi golcü futbolcumuzun iki sarı kart sonrası kırmızı kart görmesi ayrı bir olumsuzluk.

1926 Bulancakspor  bu sezon 17.Hafta maçında deplasmanda hakeminde kötü yönetimi eklenince Serhat Ardahanspor'a yenilmesi neticesinde şanpiyonluktan yine uzaklaştı.

Ne güzel 10 maçtan bu yana yenilmiyorsun.Bu 10 maçın içinde  kendi saha ve 5000 e yakın seyircin önünde 2-0 net galibiyet alıyorsun.Ve lider Çayelispor ile arandaki puan farkını 2'e düşürüyorsun.Taraftarlar tekrar umutlanıyor.Yine şampiyonluk şarkıları söylemeye başlıyorlar.

Ancak deplasmanda Serhat Ardahan maçında yenilerek tekrar başa dönüyoruz.Tamam orta hakem çok kötü maç yönetti diyelim.Gol atıpta golümüzümü vermediler.

Hakemin biliyorsunuz kararı asla değişmez.Değiştiği de görülmedi.

Hırsız eve girdi diyelim burda ev sahibinin hiçmi hatası yok.

Artık kalan 7 maç var. Gerçekten şampiyon olmak istiyorsak bu 7 maçı da alıp rakip Çayelispor'un puan kaybetmesini bekleyecrğiz.Bence 5 puan küsümsenmeyecek bir fark.Çünkü haftalar daralıyor.

Artık bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız ilk yarıda deplasmanda 1-0 yenildiğimiz Arhavi O8 Spor Klübünü yenmek zorundayız.Beraberlik bile bizi şampiyonluktan uzaklaştırır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.