Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

YİNE ATEŞ HATTINDAYIZ

Geçtiğimiz  iki hafta önce oynadığı deplasmanda Sivas Cumhuriyet Üniversitesi  karşılaşmasıyla adeta küllerinden doğan 1926 Bulancakspor deplasmanda  bir zorlu maça daha Tokatbelediye Plevne karşısına çıktı. Cumhuriyet Üniversitesi  galibiyetiyle  düşme hattından çıkmayı başaran Kırmızı-beyazlı ekip,  Tokat Belediye Plevnespor  ile karşı karşıya geldiği müsabakada  farklı mağlup oldu.   1926 Bulancakspor bu aldığı mağlubiyetle yine direk düşecek takım olan sondan ikide yer aldı. Yine ateş hattı içine giren Kırmızı-beyazlı  ekip, bu Pazar   ise son maçta sahasında yenilen Ordu Ulubeybelediyespor’u  konuk edecek. Yeni sezonda  bekleneni bir türlü veremeyen temsilcimiz geçtiğimiz hafta adeta kabus gibi geçti.9.Hafta maçına kadar  sadece bir kez taraftarını sevindiren 1926 Bulancakspor’lu futbolcuların bir türlü bekleneni verememesi ve hemen hemen bir çok maçta kırmızı karta maruz kalmaları soru işareti.Bu gidişat iyi değil beyler.Artık önünüzde yine bir fırsat var.Ulubey belediyespor’u yenip son iki sıradan uzaklaşmalısınız. 27 Kasım Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 13:00'de başlayacak. Tokat belediye Plevne  karşısında puan alamayarak tekrar düşme hattına giren  temsilcimiz, Ulubey Belediyespor karşısında mutlak galibiyet almak zorunda. Artık birr yerden başlamalı.
Ekleme Tarihi: 25 Kasım 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

YİNE ATEŞ HATTINDAYIZ

Geçtiğimiz  iki hafta önce oynadığı deplasmanda Sivas Cumhuriyet Üniversitesi  karşılaşmasıyla adeta küllerinden doğan 1926 Bulancakspor deplasmanda  bir zorlu maça daha Tokatbelediye Plevne karşısına çıktı. Cumhuriyet Üniversitesi  galibiyetiyle  düşme hattından çıkmayı başaran Kırmızı-beyazlı ekip,  Tokat Belediye Plevnespor  ile karşı karşıya geldiği müsabakada  farklı mağlup oldu.   1926 Bulancakspor bu aldığı mağlubiyetle yine direk düşecek takım olan sondan ikide yer aldı.

Yine ateş hattı içine giren Kırmızı-beyazlı  ekip, bu Pazar   ise son maçta sahasında yenilen Ordu Ulubeybelediyespor’u  konuk edecek.

Yeni sezonda  bekleneni bir türlü veremeyen temsilcimiz geçtiğimiz hafta adeta kabus gibi geçti.9.Hafta maçına kadar  sadece bir kez taraftarını sevindiren 1926 Bulancakspor’lu futbolcuların bir türlü bekleneni verememesi ve hemen hemen bir çok maçta kırmızı karta maruz kalmaları soru işareti.Bu gidişat iyi değil beyler.Artık önünüzde yine bir fırsat var.Ulubey belediyespor’u yenip son iki sıradan uzaklaşmalısınız.

27 Kasım Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 13:00'de başlayacak. Tokat belediye Plevne  karşısında puan alamayarak tekrar düşme hattına giren  temsilcimiz, Ulubey Belediyespor karşısında mutlak galibiyet almak zorunda. Artık birr yerden başlamalı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.