Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

YENİ TRANSFERLER

Süper Ligde bu sezon maddi yönden zor koşullarda mücadele veren Giresunspor 5 maç sonra hanesine 6 puan anca yazdırabildi. Son 3 maçında da üst üstte yenilgi alması haliyle taraftarlarını üzdü. Bu nedenle yönetim transfer dönemi bitmeden takıma yeni takviyeler yaptı. Bu gelen futbolcuları sizlere tanıtmak istedim: Willem takımında oynayan 24 yaşındaki orta saha ve 10 numara pozisyonunda oynayan gurbetçi oyuncu Görkem Sağlam Giresunspor'a imza attı. Macca Tel Aviv'twn 29 yaşındaki forvet oyuncusu Brandley Kuvas ile anlaştı. Arjantin ekibi Boca Juniors takımından Joranan Campuzano ile anlaştı ve takıma kazandırdı. Ayrıca stoper ve ön libero Senghor ile anlaştı. Bu oyuncular takıma katıldı. Yarın oynanacak Karagümrük maçında teknik direktör istediğini ilk 11'de sahaya süreceği bekleniyor. Evet lig uzun bir maraton ama gidişat tat vermiyor. Sahamızda son oynadığımız Konyaspor maçından mutlak puan almalıydık. ‘İyi oynadık, pozisyonlara girdik, şans bizden yana değildi gibi söylemler’ puan getirmiyor. Ligde 4 takımın düşecek olması bizi endişelendiriyor. Geçen sezon kadromuz mükemmeldi. Ama bu sene sıfırdan bir takım kuruldu. Bu nedenle ne yapıp ne edip ligde kalmalıyız...
Ekleme Tarihi: 09 Eylül 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

YENİ TRANSFERLER

Süper Ligde bu sezon maddi yönden zor koşullarda mücadele veren Giresunspor 5 maç sonra hanesine 6 puan anca yazdırabildi.

Son 3 maçında da üst üstte yenilgi alması haliyle taraftarlarını üzdü.

Bu nedenle yönetim transfer dönemi bitmeden takıma yeni takviyeler yaptı.

Bu gelen futbolcuları sizlere tanıtmak istedim:

Willem takımında oynayan 24 yaşındaki orta saha ve 10 numara pozisyonunda oynayan gurbetçi oyuncu Görkem Sağlam Giresunspor'a imza attı.

Macca Tel Aviv'twn 29 yaşındaki forvet oyuncusu Brandley Kuvas ile anlaştı.

Arjantin ekibi Boca Juniors takımından Joranan Campuzano ile anlaştı ve takıma kazandırdı.

Ayrıca stoper ve ön libero Senghor ile anlaştı.

Bu oyuncular takıma katıldı. Yarın oynanacak Karagümrük maçında teknik direktör istediğini ilk 11'de sahaya süreceği bekleniyor.

Evet lig uzun bir maraton ama gidişat tat vermiyor. Sahamızda son oynadığımız Konyaspor maçından mutlak puan almalıydık.

‘İyi oynadık, pozisyonlara girdik, şans bizden yana değildi gibi söylemler’ puan getirmiyor.

Ligde 4 takımın düşecek olması bizi endişelendiriyor.

Geçen sezon kadromuz mükemmeldi. Ama bu sene sıfırdan bir takım kuruldu.

Bu nedenle ne yapıp ne edip ligde kalmalıyız...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.