Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

YAZIK OLDU GIRESUNSPOR'A

Giresunspor özellikle ikinci yarıda kendine yakışan futbolu oynadı. Golü yokladı. Oguzcan golü de buldu ancak Var'dan döndü. Giresunspor son 15 dakikada tek kale oynadı desek abartmış olmayız. Bu tip maçlarda iyi savunma yapıp geçişlerle hızlı çıkıp gol aramamız şart. Giresunspor ilk yarı uyudu. Beşiktaş kalesine ilk yarı kayıtlara geçecek tek bir atak bile yapamadık. İkili paslarda sınıfta kaldık bu maçta. Atılan pasların çoğu rakipte kaldı yada yerini bulmadı. İkili mücadelede hep geride kaldık. Ilk yarıda Beşiktaş Giresun'a pozisyon vermedi. Ancak ikinci yarıda Giresunspor sahada oynadığı futbolla kendini hissettirdi. Bence Oguzcan'in attığı golde kesinlikle ofsayt yoktu. Acaba Giresunspor 1-0 önde olsaydı Beşiktaş bu şekilde gol atsaydı hakem iptal eder miydi? Anadolu takımlarını kayırın demiyorum hakkaniyete göre maç yönetmelisiniz. Giresunspor son 25 dakikada özellikle oynadığı futbolla en azından beraberliği hak etmişti. Onurcan da takımın yenilmesine rağmen kalesinde önce penaltı kurtararak sonra devleşerek farkın açılmasını engelledi. Artık bu maç geride kaldı. Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçına odaklanmalı.
Ekleme Tarihi: 11 Ekim 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

YAZIK OLDU GIRESUNSPOR'A

Giresunspor özellikle ikinci yarıda kendine yakışan futbolu oynadı.

Golü yokladı. Oguzcan golü de buldu ancak Var'dan döndü.

Giresunspor son 15 dakikada tek kale oynadı desek abartmış olmayız.

Bu tip maçlarda iyi savunma yapıp geçişlerle hızlı çıkıp gol aramamız şart.

Giresunspor ilk yarı uyudu. Beşiktaş kalesine ilk yarı kayıtlara geçecek tek bir atak bile yapamadık.

İkili paslarda sınıfta kaldık bu maçta. Atılan pasların çoğu rakipte kaldı yada yerini bulmadı. İkili mücadelede hep geride kaldık.

Ilk yarıda Beşiktaş Giresun'a pozisyon vermedi. Ancak ikinci yarıda Giresunspor sahada oynadığı futbolla kendini hissettirdi.

Bence Oguzcan'in attığı golde kesinlikle ofsayt yoktu.

Acaba Giresunspor 1-0 önde olsaydı Beşiktaş bu şekilde gol atsaydı hakem iptal eder miydi?

Anadolu takımlarını kayırın demiyorum hakkaniyete göre maç yönetmelisiniz.

Giresunspor son 25 dakikada özellikle oynadığı futbolla en azından beraberliği hak etmişti.

Onurcan da takımın yenilmesine rağmen kalesinde önce penaltı kurtararak sonra devleşerek farkın açılmasını engelledi.

Artık bu maç geride kaldı. Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçına odaklanmalı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.