Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

VİRAJI DÖNDÜK

Giresunspor Cumartesi günü deplasmanda oynadığı Rize'den altın değerinde 3 puanla döndü. İki takımında futbol oynamayı düşünmesi seyir zevkini yukarıya taşıdı. Her iki takımı da tebrik ediyorum. TV karşısında keyif alan bir maç izledim. Birde galip ayrılmamız beni ayrıca çok mutlu etti. Maça iyi başlayan Rizespor dakika 14'de J.Pohjan Palo'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Giresunspor ise 1-0 geriye düştükten sonra tempoyu yükseltti ve özellikle Muhammed etkili oldu. Gelecek sezon ne olursa olsun Muhammed takımda kalmalı. Uzatma dakikalarında Muhammed'in Holmen tarafından düşürülmesiyle hakem Yaşar Kemal Uğurlu tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen  Chiguinho 45+3 te beraberliği yakaladı. İlk yarı 1-1 tamamlandı. Giresunspor'un gerçekten de güçlü hareketli ve birbirini tamamlayan ofansif hattı var. Muhammed Giresunspor'un baskı kurduğu anlarda sahneye çıktı ve Rizespor savunmasını çok hırpaladı. İkinci yarı etkili oyunuyla Giresunspor 3 puanı fazlasıyla hak etti. Dakika 48'i gösterirken H.Taore sahneye çıkarak takımı Giresunspor'u 2-1 öne geçirdi, attığı golle. Giresunspor öne geçtikten sonra defansta geçit vermediler ve skoru bitiş düdüğünü kadar korumasını bildiler. Okan bu maçta hatasız oynadı. Kritik kurtarışlara imza attı. Son derece 90+4 dakika tempolu ve keyifli bir maç izledim. Şu an kalan 10 maç öncesi düşme hattında bulunan Göztepe ile aramızda puan farkı 5 oldu. Bu hafta sonu Göztepe deplasmanda Trabzonspor ile oynarken biz sahamızda Gaziantep ile oynayacağız. Maçı aldığımızda düşme hattında bulunan takımla aramızda neden puan farkı 8 puana yükselmesin.
Ekleme Tarihi: 08 Mart 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

VİRAJI DÖNDÜK

Giresunspor Cumartesi günü deplasmanda oynadığı Rize'den altın değerinde 3 puanla döndü.

İki takımında futbol oynamayı düşünmesi seyir zevkini yukarıya taşıdı.

Her iki takımı da tebrik ediyorum. TV karşısında keyif alan bir maç izledim. Birde galip ayrılmamız beni ayrıca çok mutlu etti.

Maça iyi başlayan Rizespor dakika 14'de J.Pohjan Palo'nun attığı golle 1-0 öne geçti.

Giresunspor ise 1-0 geriye düştükten sonra tempoyu yükseltti ve özellikle Muhammed etkili oldu. Gelecek sezon ne olursa olsun Muhammed takımda kalmalı.

Uzatma dakikalarında Muhammed'in Holmen tarafından düşürülmesiyle hakem Yaşar Kemal Uğurlu tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen  Chiguinho 45+3 te beraberliği yakaladı. İlk yarı 1-1 tamamlandı.

Giresunspor'un gerçekten de güçlü hareketli ve birbirini tamamlayan ofansif hattı var.

Muhammed Giresunspor'un baskı kurduğu anlarda sahneye çıktı ve Rizespor savunmasını çok hırpaladı.

İkinci yarı etkili oyunuyla Giresunspor 3 puanı fazlasıyla hak etti.

Dakika 48'i gösterirken H.Taore sahneye çıkarak takımı Giresunspor'u 2-1 öne geçirdi, attığı golle.

Giresunspor öne geçtikten sonra defansta geçit vermediler ve skoru bitiş düdüğünü kadar korumasını bildiler.

Okan bu maçta hatasız oynadı. Kritik kurtarışlara imza attı.

Son derece 90+4 dakika tempolu ve keyifli bir maç izledim.

Şu an kalan 10 maç öncesi düşme hattında bulunan Göztepe ile aramızda puan farkı 5 oldu.

Bu hafta sonu Göztepe deplasmanda Trabzonspor ile oynarken biz sahamızda Gaziantep ile oynayacağız. Maçı aldığımızda düşme hattında bulunan takımla aramızda neden puan farkı 8 puana yükselmesin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.