Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

UZATMALARDA ALTIN BULDUK

1926 Bulancakspor bu sezonun en istekli, en tempolu, en çok gol pozisyonuna girdiği maçını oynadı. Rakip grubun tek yenilgi alan takımlarından Kireçhanespor ilk yarı boyunca defans yaparak zaman harcayarak 45 dakikayı doldurdu. Kireçhanespor karşısında çok net gol pozisyonlarına girebiliyorsan bunların üçünü, dördünü filelere göndereceksin. Grubun zor takımlarından Kireçhanespor ile oynamak kolay değil. Ancak 1926 Bulancakspor maçın başındaki o tempoyu tutturursa karşısındaki rakibin özellikle puan almada pek şansı kalmıyor. Nitekim de öyle oldu.1926 Bulancakspor maçın 90+5 olduğunu unutmadan hep saldırdı ve nitekim galibiyet golünü uzatmalarda buldu. Fırtına gibi bir başlangıç, ikinci yarıda zaman zaman tempo düşse de maçı kazanmasını bildi. Uzatmalarda altını buldu ve hanesine 3 puan yazdırdı.1926 Bulancakspor maçı ilk yarıda bitirmek istedi ancak direkler buna müsaade etmedi. İkinci yarı tam bir Rus ruleti gibi geçti. Konuk takım son on beş dakikada daha etkili olmaya başladı ve golü de bularak maç 1-1 oldu. Her iki tarafta karşılıklı pozisyonlar kaçırdı. Hele bizim defansın kaleciye vermeye çalıştığı pas kısa düşünce rakip oyuncu Göksu topu çalarak kaleci Miraç’ında öne çıkmasından faydalanarak çektiği şut direkten geri döndü. Bu dakikada 1926 Bulancakspor şanslı idi. Erol gayretliydi. Kaptan Ömercan ile mükemmeldi her zaman olduğu gibi. Takımının lideri idi. Ne kadar çok mücadele edersen et, kaleci ile karşı karşıya kaldığın pozisyonları gole çeviremiyorsan, oynadığın iyi futbolda güme gider. Murat Pazar günü bunu yaptı. İki gol atan Umut sahanın yıldız idi. Oyuna ikinci yarı ortalarında giren Osman harika müdahaleler yaptı. Onur iyi de oynadı. Zafer gayretliydi. Kısacası Miraç, Orhan, Fatih, Soner, Mustafa Yıldız, oyuna sonradan giren Osman benden sınıfı geçtiler. Son üç maçta yükselişe geçerek puan hanesine 9 puan yazdırdılar. Kutluyorum gençleri. Bu önümüzdeki hafta ligi 1926 Bulancakspor bay geçirecekler. İyi ki maçı aldık. İlk yarı bitimine 3 maç kaldı. Rize Özel İdarespor’a gidiyoruz, Bayburtspor geliyor. İlk yarıyı deplasmanda Kars 36spor ile tamamlıyor. Haydi hayırlısı.
Ekleme Tarihi: 12 Aralık 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

UZATMALARDA ALTIN BULDUK

1926 Bulancakspor bu sezonun en istekli, en tempolu, en çok gol pozisyonuna girdiği maçını oynadı.

Rakip grubun tek yenilgi alan takımlarından Kireçhanespor ilk yarı boyunca defans yaparak zaman harcayarak 45 dakikayı doldurdu. Kireçhanespor karşısında çok net gol pozisyonlarına girebiliyorsan bunların üçünü, dördünü filelere göndereceksin. Grubun zor takımlarından Kireçhanespor ile oynamak kolay değil. Ancak 1926 Bulancakspor maçın başındaki o tempoyu tutturursa karşısındaki rakibin özellikle puan almada pek şansı kalmıyor. Nitekim de öyle oldu.1926 Bulancakspor maçın 90+5 olduğunu unutmadan hep saldırdı ve nitekim galibiyet golünü uzatmalarda buldu. Fırtına gibi bir başlangıç, ikinci yarıda zaman zaman tempo düşse de maçı kazanmasını bildi. Uzatmalarda altını buldu ve hanesine 3 puan yazdırdı.1926 Bulancakspor maçı ilk yarıda bitirmek istedi ancak direkler buna müsaade etmedi. İkinci yarı tam bir Rus ruleti gibi geçti. Konuk takım son on beş dakikada daha etkili olmaya başladı ve golü de bularak maç 1-1 oldu. Her iki tarafta karşılıklı pozisyonlar kaçırdı. Hele bizim defansın kaleciye vermeye çalıştığı pas kısa düşünce rakip oyuncu Göksu topu çalarak kaleci Miraç’ında öne çıkmasından faydalanarak çektiği şut direkten geri döndü. Bu dakikada 1926 Bulancakspor şanslı idi. Erol gayretliydi. Kaptan Ömercan ile mükemmeldi her zaman olduğu gibi. Takımının lideri idi. Ne kadar çok mücadele edersen et, kaleci ile karşı karşıya kaldığın pozisyonları gole çeviremiyorsan, oynadığın iyi futbolda güme gider. Murat Pazar günü bunu yaptı. İki gol atan Umut sahanın yıldız idi. Oyuna ikinci yarı ortalarında giren Osman harika müdahaleler yaptı. Onur iyi de oynadı. Zafer gayretliydi. Kısacası Miraç, Orhan, Fatih, Soner, Mustafa Yıldız, oyuna sonradan giren Osman benden sınıfı geçtiler. Son üç maçta yükselişe geçerek puan hanesine 9 puan yazdırdılar. Kutluyorum gençleri. Bu önümüzdeki hafta ligi 1926 Bulancakspor bay geçirecekler. İyi ki maçı aldık. İlk yarı bitimine 3 maç kaldı. Rize Özel İdarespor’a gidiyoruz, Bayburtspor geliyor. İlk yarıyı deplasmanda Kars 36spor ile tamamlıyor. Haydi hayırlısı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.