Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

TRANSFER ŞART

TFF Süper Lig'in 19 Haftalık zorlu maratonun ilk yarısı oynanan maçların ardından sona erdi. Giresunspor ilk yarıyı mağlubiyetle kapadı. Oynadığı 19 maçtan 9 mağlubiyet, 6 galibiyet, ve 4 beraberlik alarak düşme hattının biraz üzerinde tamamladı. Oysaki lig başında gerek teknik heyetin, gerekse de yönetimin hedefi bu yıl ligde kalmaktan oluşuyordu. Ancak ilk yarıdaki takımın performansı ligde düşme potasının hemen üzerinde bir sırada yer alabildik. Artık takımımızın ligde kalması için teknik heyetimiz yaptıkları plan doğrultusunda transfer döneminde gerekli transferleri yapar diye düşünüyorum. En az iki forvet transferi şart. Kaliteli oyuncular lazım. Sadece transfer olsun diye transfer yapmamak gerek. Seçici olmalıyız. Giresunspor'un ligde kalması için kaliteye ihtiyacı var. Açık ve net diyorum. Kaliteli oyuncularla pas trafiğini yükseltme şansına sahipsiniz. Bunu kaliteli transferlerle çözümleyebilirsiniz Eldeki malzeme sınırlı kısıtlı olursa her maçta isler yolunda gitmeyebilir. Dememiz o ki ligde kalabilmenin için golcülere ihtiyacımız var.
Ekleme Tarihi: 27 Aralık 2021 - Pazartesi
Köşe Vuruşu *Spor*

TRANSFER ŞART

TFF Süper Lig'in 19 Haftalık zorlu maratonun ilk yarısı oynanan maçların ardından sona erdi.

Giresunspor ilk yarıyı mağlubiyetle kapadı. Oynadığı 19 maçtan 9 mağlubiyet, 6 galibiyet, ve 4 beraberlik alarak düşme hattının biraz üzerinde tamamladı.

Oysaki lig başında gerek teknik heyetin, gerekse de yönetimin hedefi bu yıl ligde kalmaktan oluşuyordu.

Ancak ilk yarıdaki takımın performansı ligde düşme potasının hemen üzerinde bir sırada yer alabildik.

Artık takımımızın ligde kalması için teknik heyetimiz yaptıkları plan doğrultusunda transfer döneminde gerekli transferleri yapar diye düşünüyorum.

En az iki forvet transferi şart. Kaliteli oyuncular lazım. Sadece transfer olsun diye transfer yapmamak gerek. Seçici olmalıyız.

Giresunspor'un ligde kalması için kaliteye ihtiyacı var. Açık ve net diyorum. Kaliteli oyuncularla pas trafiğini yükseltme şansına sahipsiniz. Bunu kaliteli transferlerle çözümleyebilirsiniz

Eldeki malzeme sınırlı kısıtlı olursa her maçta isler yolunda gitmeyebilir.

Dememiz o ki ligde kalabilmenin için golcülere ihtiyacımız var.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.