Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

TRABZON MAÇI PERŞEMBE GECESİ

Giresunspor en son sahasında Gaziantepspor’u 2-1 yenerek puanını 19’a çıkardı. 10.sıraya kadar yükseldi. Düşme hattında bulunan son dört takımın puanları 15-14-11-10 diye sıralanıyor. Arada puan farkı sadece 4.  İlk yarının bitimine 3 hafta kaldı. Perşembe gecesi saat 20.00’de Trabzon deplasmanında Trabzonspor ile oynayacağız. Sonra bize Ümraniyespor gelecek. 6 puanlık bir maç. İlk yarıyı Antalyaspor ile Antalya’da oynayıp tamamlayacağız. Ancak yine ikinci yarının ilk maçında deplasmanda sahamızda yenildiğimiz A.Demirspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Oynayacağımız son dört maçtan ilki perşembe gecesi. Trabzonspor-Giresunspor maçları nerede, ne zaman, ne için oynanırsa oynansın hep ilgi çeker. Bunun en büyük sebebi maçın Karadeniz derbisi oluşudur. Yine yukarılara tırmanma adına önemli bir maç bizi bekliyor. Kim ne derse desin ev sahibi kazanmak için sahaya çıkacak. Son maçta Karagümrükspor’a farklı yenilgisini bizden almaya çalışacak. Aksine bir sonuç zirve şansını azaltır. Gelelim bizim Giresunspor’a. Mütevazi bir kadrosu ile süper ligde harikalar yaratıyor. Bu maçtan da puan yada puanlar alması hiçte sürpriz sayılmaz. Hakan hocanın, bu mücadeleye dönük oyun planında sahada yine aynı 11 göreceğimiz kesin. Bu maç Trabzonspor için en keskin viraj. Bu maçı kazanmak isteyecekler. Giresunspor’umuzun beraberliğe razı, kontrollü bir oyun oynayacağını düşünmüyorum. Deplasmanda olmasına rağmen Hakan Hoca takımının baskılı ve agresif oynamasını ve kazanmasını isteyecektir. Ben Giresunspor’un Trabzon’da kolay maç kaybedeceğini düşünmüyorum. Beraberlik Giresunspor’u değil, Trabzon’u üzer. Kazanan taraf Giresunspor olursa düşme hattından tamamen uzaklaşır ve orta sıraların iddialı ekiplerinden biri olur.                                                                                    Tabii ki bir Giresunlu olarak tuttuğum takım Trabzonspor olsa bile bu maçta önceliğim Giresunspor olacaktır.
Ekleme Tarihi: 03 Ocak 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

TRABZON MAÇI PERŞEMBE GECESİ

Giresunspor en son sahasında Gaziantepspor’u 2-1 yenerek puanını 19’a çıkardı. 10.sıraya kadar yükseldi. Düşme hattında bulunan son dört takımın puanları 15-14-11-10 diye sıralanıyor. Arada puan farkı sadece 4.  İlk yarının bitimine 3 hafta kaldı. Perşembe gecesi saat 20.00’de Trabzon deplasmanında Trabzonspor ile oynayacağız. Sonra bize Ümraniyespor gelecek. 6 puanlık bir maç. İlk yarıyı Antalyaspor ile Antalya’da oynayıp tamamlayacağız. Ancak yine ikinci yarının ilk maçında deplasmanda sahamızda yenildiğimiz A.Demirspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Oynayacağımız son dört maçtan ilki perşembe gecesi.

Trabzonspor-Giresunspor maçları nerede, ne zaman, ne için oynanırsa oynansın hep ilgi çeker. Bunun en büyük sebebi maçın Karadeniz derbisi oluşudur. Yine yukarılara tırmanma adına önemli bir maç bizi bekliyor. Kim ne derse desin ev sahibi kazanmak için sahaya çıkacak. Son maçta Karagümrükspor’a farklı yenilgisini bizden almaya çalışacak. Aksine bir sonuç zirve şansını azaltır.

Gelelim bizim Giresunspor’a. Mütevazi bir kadrosu ile süper ligde harikalar yaratıyor. Bu maçtan da puan yada puanlar alması hiçte sürpriz sayılmaz.

Hakan hocanın, bu mücadeleye dönük oyun planında sahada yine aynı 11 göreceğimiz kesin. Bu maç Trabzonspor için en keskin viraj. Bu maçı kazanmak isteyecekler. Giresunspor’umuzun beraberliğe razı, kontrollü bir oyun oynayacağını düşünmüyorum.

Deplasmanda olmasına rağmen Hakan Hoca takımının baskılı ve agresif oynamasını ve kazanmasını isteyecektir. Ben Giresunspor’un Trabzon’da kolay maç kaybedeceğini düşünmüyorum. Beraberlik Giresunspor’u değil, Trabzon’u üzer. Kazanan taraf Giresunspor olursa düşme hattından tamamen uzaklaşır ve orta sıraların iddialı ekiplerinden biri olur.                                                                                    Tabii ki bir Giresunlu olarak tuttuğum takım Trabzonspor olsa bile bu maçta önceliğim Giresunspor olacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.