Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

TEŞEKKÜRLER SULTANLAR

Kadınlar voleybolda üst üste alınan başarılı sonuçlar, ülkemizi zirveye taşıdı. Milletler Ligi’nde tarihinin ilk şampiyonluğuna ulaşan Filenin Sultanları, FIVB Kadınlar Voleybol Dünya sıralamasında 1.sıraya yükseldi. Çin ile oynanan turnuva finaline kadar ikinci sırada bulunan Ay-yıldızlılar,3-1’lik galibiyetle zirveye çıktı. Türkiye bu başarısıyla ABD’yi tahtından indirdi. Voleybolcu kızlarımız haklı dünyaca önemli bir başarıya imza attılar. Hepsini tebrik ediyoruz. Dünya Milletler Kupası’nda kadınlar dalında tüm milletleri geride bırakıp şampiyon olduk. Bundan büyük mutluluk olabilir mi? “Biz voleybol ülkesiyiz” sloganını büyüttük. “Bütün kızlarımız sayesinde dünya çapında bir voleybol ülkesiyiz” yaptık. Brezilya, İtalya, Çin, ABD gibi dünya devlerini dize getiren filenin sultanları halkımıza dünya ölçeğinde başarı kazanmanın keyfini yaşattılar. Var olsunlar. Bu başarıda oyuncularımız ve antrenörler kadar Voleybol Federasyonu Başkanı M.Akif Üstündağ’ın da payı büyük. Antrenör Guidetti yerine Santarelli’yi getirmek cesur ama doğru adımdı. Bu adımı atmak takıma büyük ivme kazandırdı. Tabii Kübalı Vargas’ın takıma dahil edilmesi de. Ancak tüm takımda büyük bir sıçrama gözleniyor. Bu büyük başarıda payı olan herkesi ayakta alkışlıyoruz.
Ekleme Tarihi: 21 Temmuz 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

TEŞEKKÜRLER SULTANLAR

Kadınlar voleybolda üst üste alınan başarılı sonuçlar, ülkemizi zirveye taşıdı. Milletler Ligi’nde tarihinin ilk şampiyonluğuna ulaşan Filenin Sultanları, FIVB Kadınlar Voleybol Dünya sıralamasında 1.sıraya yükseldi. Çin ile oynanan turnuva finaline kadar ikinci sırada bulunan Ay-yıldızlılar,3-1’lik galibiyetle zirveye çıktı. Türkiye bu başarısıyla ABD’yi tahtından indirdi.

Voleybolcu kızlarımız haklı dünyaca önemli bir başarıya imza attılar. Hepsini tebrik ediyoruz. Dünya Milletler Kupası’nda kadınlar dalında tüm milletleri geride bırakıp şampiyon olduk. Bundan büyük mutluluk olabilir mi?

“Biz voleybol ülkesiyiz” sloganını büyüttük. “Bütün kızlarımız sayesinde dünya çapında bir voleybol ülkesiyiz” yaptık.

Brezilya, İtalya, Çin, ABD gibi dünya devlerini dize getiren filenin sultanları halkımıza dünya ölçeğinde başarı kazanmanın keyfini yaşattılar. Var olsunlar.

Bu başarıda oyuncularımız ve antrenörler kadar Voleybol Federasyonu Başkanı M.Akif Üstündağ’ın da payı büyük. Antrenör Guidetti yerine Santarelli’yi getirmek cesur ama doğru adımdı. Bu adımı atmak takıma büyük ivme kazandırdı. Tabii Kübalı Vargas’ın takıma dahil edilmesi de. Ancak tüm takımda büyük bir sıçrama gözleniyor. Bu büyük başarıda payı olan herkesi ayakta alkışlıyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.