Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

TEBRİKLER 1926 BULANCAKSPOR

Bölgesel Amatör Ligde oynayan takımımız 1926 Bulancakspor yüzleri güldürmeye devam ediyor. İkinci devre ilk maçında geçen hafta sahasında Erdoğduspor'u hemde 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 yenen takımımız bu kez deplasmanda aynı tarife ile DSİ Karadenizgücünü 1-0 yenerek son iki maçta hanesine 6 puan kazandırdı. Bu deplasmanda aldığı galibiyetle deplasman galibiyet serisini 3'e çıkardı. Devre arası yapılan isabetli transferler gelecekte Bulancak için olumlu sinyaller. Takım böyle tek bir bütün halinde hareket ettiği sürece daha böyle birçok galibiyetler göreceğimize inanıyorum. Futbolcularımızın bu başarıları tesadüf değil, bu disiplinli ve çalışmanın olumlu yansımasıdır. Pazar günü sahamızda lig sonuncusu Söğütlüspor ile oynayacağız. Bu maçı da galibiyetle tamamlayacağız. Ve 3'te 3 yapmak için bu maçtan takımımızın farklı bir galibiyetle ayrılacağına inanıyorum. Gazetemiz adına başta futbolcular ve teknik heyet ile yardımcılar olmak üzere herkesin canı gönülden kutluyorum. Yolunuz açık olsun Gençler...
Ekleme Tarihi: 17 Şubat 2022 - Perşembe
Köşe Vuruşu *Spor*

TEBRİKLER 1926 BULANCAKSPOR

Bölgesel Amatör Ligde oynayan takımımız 1926 Bulancakspor yüzleri güldürmeye devam ediyor.

İkinci devre ilk maçında geçen hafta sahasında Erdoğduspor'u hemde 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 yenen takımımız bu kez deplasmanda aynı tarife ile DSİ Karadenizgücünü 1-0 yenerek son iki maçta hanesine 6 puan kazandırdı.

Bu deplasmanda aldığı galibiyetle deplasman galibiyet serisini 3'e çıkardı.

Devre arası yapılan isabetli transferler gelecekte Bulancak için olumlu sinyaller.

Takım böyle tek bir bütün halinde hareket ettiği sürece daha böyle birçok galibiyetler göreceğimize inanıyorum.

Futbolcularımızın bu başarıları tesadüf değil, bu disiplinli ve çalışmanın olumlu yansımasıdır.

Pazar günü sahamızda lig sonuncusu Söğütlüspor ile oynayacağız. Bu maçı da galibiyetle tamamlayacağız. Ve 3'te 3 yapmak için bu maçtan takımımızın farklı bir galibiyetle ayrılacağına inanıyorum.

Gazetemiz adına başta futbolcular ve teknik heyet ile yardımcılar olmak üzere herkesin canı gönülden kutluyorum.

Yolunuz açık olsun Gençler...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.