Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

TAKIMA 15 GÜN DİNLENME İYİ GELECEK

Bu geçtiğimiz haftayı 'Bay' geçiren Giresunspor bu haftayı da milli maçlar nedeniyle maç oynamadan geçirecek olan Giresunspor'a iyi gelecek. Şu ana kadar Süper Ligde oynadığı 6 maç sonucunda 2 galibiyet,1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak hanesine 7 puan yazdıran Giresunspor, düşme hattında bulunan takımlarla arasında sadece 3 puan fark var. Bu nedenle önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Alanyaspor karşılaşması bizim için ne kadar önemli olduğunun altını çizerek belirtmek isterim. İlk 6 maçta 7 puan toplayan Yeşil-beyazlılar savunmada sorunlar yaşarken gol yollarında da yaşadığı sıkıntı gözlerden kaçmıyor. Bence takım tam anlamıyla uyum sağlandığında oyuncuların takıma daha çok katkı sağlayacaklarını tahmin ediyorum. Milli maç arası ve bay geçirdiğimiz hafta bizim için çok iyi oldu. Forvet bölgemizde meziyetli, bireysel yeteneği olan oyuncularımız var. Ancak biraz onu sahaya yansıtmakta sıkıntı çekiyoruz. Fiziksel ve mental olarak hazır olduğumuzda daha üretken skorer takım olacağımıza inananlardanım. Genç ve yeni bir takımız. Kazandıkça oyuncularımız performansı, öz güveni çok artacaktır. Takım galibiyeti elde edecek performansı da sergiliyor. Sadece yakalanan fırsatlar kaçarken defans umut vermiyor. Örnek: Deplasmanda en son oynadığımız ve uzatmalarda yediğimiz golle galip geleceğimiz maçta 2 puan bırakarak geri döndük. Bu puanları umarım aramayız sezon bitiminde. Artık deplasmanda oynayacağımız Alanyaspor maçında bu şanssızlığımızı kıracağımızı tahmin ediyorum.
Ekleme Tarihi: 23 Eylül 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

TAKIMA 15 GÜN DİNLENME İYİ GELECEK

Bu geçtiğimiz haftayı 'Bay' geçiren Giresunspor bu haftayı da milli maçlar nedeniyle maç oynamadan geçirecek olan Giresunspor'a iyi gelecek. Şu ana kadar Süper Ligde oynadığı 6 maç sonucunda 2 galibiyet,1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak hanesine 7 puan yazdıran Giresunspor, düşme hattında bulunan takımlarla arasında sadece 3 puan fark var.

Bu nedenle önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Alanyaspor karşılaşması bizim için ne kadar önemli olduğunun altını çizerek belirtmek isterim.

İlk 6 maçta 7 puan toplayan Yeşil-beyazlılar savunmada sorunlar yaşarken gol yollarında da yaşadığı sıkıntı gözlerden kaçmıyor.

Bence takım tam anlamıyla uyum sağlandığında oyuncuların takıma daha çok katkı sağlayacaklarını tahmin ediyorum.

Milli maç arası ve bay geçirdiğimiz hafta bizim için çok iyi oldu.

Forvet bölgemizde meziyetli, bireysel yeteneği olan oyuncularımız var. Ancak biraz onu sahaya yansıtmakta sıkıntı çekiyoruz.

Fiziksel ve mental olarak hazır olduğumuzda daha üretken skorer takım olacağımıza inananlardanım.

Genç ve yeni bir takımız. Kazandıkça oyuncularımız performansı, öz güveni çok artacaktır.

Takım galibiyeti elde edecek performansı da sergiliyor. Sadece yakalanan fırsatlar kaçarken defans umut vermiyor.

Örnek: Deplasmanda en son oynadığımız ve uzatmalarda yediğimiz golle galip geleceğimiz maçta 2 puan bırakarak geri döndük.

Bu puanları umarım aramayız sezon bitiminde.

Artık deplasmanda oynayacağımız Alanyaspor maçında bu şanssızlığımızı kıracağımızı tahmin ediyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.