Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

TAKIM İYİ GİTMİYOR

Geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında ligin son sıralarından çıkmaya çalışan Ümraniyespor  ile karşılaşan Giresunspor , ortaya koyduğu kötü futbolla rakibine yenildi. Gelen kötü sonuçlar nedeniyle takımın düşme hattında  bulunan takımlarla  arasında  sadece iki puan  fark kaldı. Tamamen tarafsız ve dürüstçe takım iyi oynuyorsa iyi yönde, kötü oynuyorsa eleştirisel yönde haber yazmamıza rağmen bazı kesimlerin eleştirisine uğrasak da biz doğruları yazmaya devam edeceğiz. Birileri, takım kötü oynasa bile övmemizi istese de biz iyiye iyi, kötüye kötü demeye devam edeceğiz. Aldığı kötü sonuçlar yüzünden yine düşme hattına yaklaştık. Takımın kaliteli futbol oynayamama,gol atamama, sorununu ancak kaliteli yapacağı transferlerle çözebilir. Giresunspor, Pazar günü 6 puanlık bir maçta fırsatı kaçırarak karşı tarafa yenilerek 6 puan hediye etti.Birde ikinci yarı Ümraniyespor deplasmanına gidecek. Giresunspor bu futbolla umut vermiyor.  Giresunspor,Pazar günkü maçtan altın değerinde üç puan kayıpla ayrılarak sadece düşme hattında bulunan takım  ile arasındaki puan farkının beş olması gerekirken maalesef ikiye indi.  Allah göstermesin deplasmanda ilk yarının son maçı olan Antalyaspor ile  cumartesi günü oynanacak maçta    alınacak bir mağlubiyet Giresunspor’u  düşme hattında bulunan son dört takım arasına itebilir.  
Ekleme Tarihi: 13 Ocak 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

TAKIM İYİ GİTMİYOR

Geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında ligin son sıralarından çıkmaya çalışan Ümraniyespor  ile karşılaşan Giresunspor , ortaya koyduğu kötü futbolla rakibine yenildi. Gelen kötü sonuçlar nedeniyle takımın düşme hattında  bulunan takımlarla  arasında  sadece iki puan  fark kaldı.

Tamamen tarafsız ve dürüstçe takım iyi oynuyorsa iyi yönde, kötü oynuyorsa eleştirisel yönde haber yazmamıza rağmen bazı kesimlerin eleştirisine uğrasak da biz doğruları yazmaya devam edeceğiz. Birileri, takım kötü oynasa bile övmemizi istese de biz iyiye iyi, kötüye kötü demeye devam edeceğiz. Aldığı kötü sonuçlar yüzünden yine düşme hattına yaklaştık. Takımın kaliteli futbol oynayamama,gol atamama, sorununu ancak kaliteli yapacağı transferlerle çözebilir.
Giresunspor, Pazar günü 6 puanlık bir maçta fırsatı kaçırarak karşı tarafa yenilerek 6 puan hediye etti.Birde ikinci yarı Ümraniyespor deplasmanına gidecek. Giresunspor bu futbolla umut vermiyor.

 Giresunspor,Pazar günkü maçtan altın değerinde üç puan kayıpla ayrılarak sadece düşme hattında bulunan takım  ile arasındaki puan farkının beş olması gerekirken maalesef ikiye indi.

 Allah göstermesin deplasmanda ilk yarının son maçı olan Antalyaspor ile  cumartesi günü oynanacak maçta    alınacak bir mağlubiyet Giresunspor’u  düşme hattında bulunan son dört takım arasına itebilir.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.