Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

Süper Lig'de kalıcı olabilmek

44 Yıllık Süper Lig özlemini sonlandıran Giresunspor, Ligde kalıcı olmak için gerekli transferlerin acele etmeden yapılması şart. Spor Toto 1.Lig averajla ikincisi olarak adını Süper Lige altın harflerle adını yazdıran Giresunspor ilk etapta ligde kalıcı olmak için herkesin beğenisini kazanan bir kadro kurmalı. Yılların süper lig takımı Gençlerbirliği, Ankaragücü’nün ligden düşmesi bizde isabetli transferler yapmalıyız ki bu duruma düşmeyelim. Süper Ligde geçici değil kalıcı olmak önemli. Düşmek kolay ama çıkmak zor. Bunun için 44 Yıl bekledik. İsteğimiz hazırlanan kadro ve ekiple ilk Yıl süper ligde kalmamız. Örnek: Hatayspor ilk yılı olmasına rağmen başarılı oldular. Öncelikle hedefimiz Süper Lige demir atmaktır. Burada kalıcılığı sağlandıktan sonra iler ki yıllarda hedefe ilerlemek olmalı. Bunun içinde transfer dönemi içinde genç ve dinamik yapıya sahip ve de tecrübeli oyuncular olmalı. Dediğim gibi bu sezon ilk hedef ligde kalmak olmalı. 44 Yıl Süper Lige çıkmamış bir takım amacına ulaştı. Bundan daha mutluluk verici bir haber olamaz. Ben gençliğimden bu yana Giresunspor maçlarına giderim. Giresunspor sevgisiyle büyüdüm. 44 Yıl önce takımda anımsadığım kadarıyla Cüneyt, Mazlum, Zorbay, Ali kemal, Datcu, Faruk, Doğan,  Teoman, Fevzi, Raci, Erol, Tekin, Hikmet, Güngör, Tacettin gibi farklı takımlardan gelen değerler vardı. Hem başkan Hakan, hem de Teknik direktör Hakan olsun herkes tarafından sevilen insanlar. Giresunspor‘un Hakan hoca ile dokusu tuttu. Önümüzdeki sezon ilk etapta yeni süper Lige adapte olacak şekilde transferler yapılmalı. Bunu büyük bir heyecanla bekliyoruz.
Ekleme Tarihi: 24 Mayıs 2021 - Pazartesi
Köşe Vuruşu *Spor*

Süper Lig'de kalıcı olabilmek

44 Yıllık Süper Lig özlemini sonlandıran Giresunspor, Ligde kalıcı olmak için gerekli transferlerin acele etmeden yapılması şart.

Spor Toto 1.Lig averajla ikincisi olarak adını Süper Lige altın harflerle adını yazdıran Giresunspor ilk etapta ligde kalıcı olmak için herkesin beğenisini kazanan bir kadro kurmalı.

Yılların süper lig takımı Gençlerbirliği, Ankaragücü’nün ligden düşmesi bizde isabetli transferler yapmalıyız ki bu duruma düşmeyelim.

Süper Ligde geçici değil kalıcı olmak önemli. Düşmek kolay ama çıkmak zor. Bunun için 44 Yıl bekledik.

İsteğimiz hazırlanan kadro ve ekiple ilk Yıl süper ligde kalmamız.

Örnek: Hatayspor ilk yılı olmasına rağmen başarılı oldular.

Öncelikle hedefimiz Süper Lige demir atmaktır. Burada kalıcılığı sağlandıktan sonra iler ki yıllarda hedefe ilerlemek olmalı. Bunun içinde transfer dönemi içinde genç ve dinamik yapıya sahip ve de tecrübeli oyuncular olmalı.

Dediğim gibi bu sezon ilk hedef ligde kalmak olmalı.

44 Yıl Süper Lige çıkmamış bir takım amacına ulaştı. Bundan daha mutluluk verici bir haber olamaz.

Ben gençliğimden bu yana Giresunspor maçlarına giderim. Giresunspor sevgisiyle büyüdüm.

44 Yıl önce takımda anımsadığım kadarıyla Cüneyt, Mazlum, Zorbay, Ali kemal, Datcu, Faruk, Doğan,  Teoman, Fevzi, Raci, Erol, Tekin, Hikmet, Güngör, Tacettin gibi farklı takımlardan gelen değerler vardı.

Hem başkan Hakan, hem de Teknik direktör Hakan olsun herkes tarafından sevilen insanlar.

Giresunspor‘un Hakan hoca ile dokusu tuttu.

Önümüzdeki sezon ilk etapta yeni süper Lige adapte olacak şekilde transferler yapılmalı.

Bunu büyük bir heyecanla bekliyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.