Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

SÜPER LİG BAŞLIYOR

05 Ağustos Cuma akşamı süper lig maçları başlıyor. Sporseverlere hayırlı uğurlu olsun.  Giresunsporumuz ilk hafta sahasında 07 Ağustos Pazar akşamı 19.15’te başlayacak olan maçta Adanademirspor ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon süper ligde toplamda 19 takım var. Bu sezon süper ligde 4 takımın düşecek olması Giresunspor için maçların zor geçeceği anlamına geliyor. Diğer sezon ligde 18 takım kalacağı için bu sezonda 4 takım direk düşecek. Kalan 15 takıma birinci ligden gelecek 3 takımda eklenince 18 takım oluyor. Giresunspor transferler yapmaya devam ediyor. Bütçesi doğrultusunda transferlere devam ediyor.   Genelde gençlere yönelmiş olması güzel. Ancak bu gençler maya tutarsa Giresunspor süper ligde sürpriz bir takım olur. Birde deplasman yasağı kalkması nedeniyle taraftarlar hem içte hemde dışta takımlarının yanında olacak olması başka bir güzellik olacak. Büyük takımlar büyük transferler yaptı. Geçen yılda yapmışlardı sonuç, amacına ulaşamadılar.   Trabzonspor açık farkla şampiyon özlemine son verdi. Bu nedenle flaş isimler sahaya oyunu ile kendini gösterir. Ben Giresunspor’un aldığı genç futbolcu kardeşlerimden umutluyum. İsimsiz kahramanlar bir bakmışsın sezonun flaş isimleri olmuş. Önemli olan onlara şans verebilmek. Takımda yer bulmaları. Yapacak hataları fazla büyütmemek.   Onlara zaman tanımak yeterli bence…
Ekleme Tarihi: 26 Temmuz 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

SÜPER LİG BAŞLIYOR

05 Ağustos Cuma akşamı süper lig maçları başlıyor. Sporseverlere hayırlı uğurlu olsun.  Giresunsporumuz ilk hafta sahasında 07 Ağustos Pazar akşamı 19.15’te başlayacak olan maçta Adanademirspor ile karşı karşıya gelecek.

Bu sezon süper ligde toplamda 19 takım var. Bu sezon süper ligde 4 takımın düşecek olması Giresunspor için maçların zor geçeceği anlamına geliyor.

Diğer sezon ligde 18 takım kalacağı için bu sezonda 4 takım direk düşecek. Kalan 15 takıma birinci ligden gelecek 3 takımda eklenince 18 takım oluyor.

Giresunspor transferler yapmaya devam ediyor. Bütçesi doğrultusunda transferlere devam ediyor.   Genelde gençlere yönelmiş olması güzel. Ancak bu gençler maya tutarsa Giresunspor süper ligde sürpriz bir takım olur.

Birde deplasman yasağı kalkması nedeniyle taraftarlar hem içte hemde dışta takımlarının yanında olacak olması başka bir güzellik olacak.

Büyük takımlar büyük transferler yaptı. Geçen yılda yapmışlardı sonuç, amacına ulaşamadılar.   Trabzonspor açık farkla şampiyon özlemine son verdi.

Bu nedenle flaş isimler sahaya oyunu ile kendini gösterir. Ben Giresunspor’un aldığı genç futbolcu kardeşlerimden umutluyum. İsimsiz kahramanlar bir bakmışsın sezonun flaş isimleri olmuş.

Önemli olan onlara şans verebilmek. Takımda yer bulmaları. Yapacak hataları fazla büyütmemek.   Onlara zaman tanımak yeterli bence…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.