Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

SONUÇTA FB İLE OYNUYORSUNUZ

Yarın Giresunspor sahasında FB ile oynuyor. FB’nin kötü gidişi bizi yanıltmasın. Zaten bizde son 3 haftadan bu yana iyi gitmiyoruz desem abartmış olmam. Düşme hattının yakınındayız. Son 4 takım içinde yer alan Antalyaspor ile aramızda puan farkı 1'e indi. Eğri oturalım doğru konuşalım misali iyi konumda kesinlikle değiliz. Birde düşme hattında bulunan takımlarla deplasmanda oynayacak olmamız bizim için dezavantaj. Giresunspor- FB mücadelesi bu haftanın en zor belki de en çok konuşulacak maçı olacak. Giresunspor son haftalarda sahada iyi oynasa bile sonuçta puan alamıyor. FB bu sezon şampiyonluktan uzak orta sıralarda. Son haftalarda FB de istediği sonuçları alamıyor. Ama rahat oynayacak. Ne düşme korkusu var ne çıkma korkusu. Giresunspor'un bu maçtan 3 puan alması düşme hattında bulunan takımların yine üstesinde yer alacaktır. En azından bulunduğu yerdeki konumunu korumuş olacaktır. Eğer Giresunspor bu maçta FB'yi yenerse moral kazanacaktır. Giresunspor karşılaşmaya yeni transferleri ile iyi hazırlandı. Önemli olan yarın kenardaki teknik heyetin ve saha içindeki futbolcuların göstereceklerini performanstır. Tüm Giresun sporseverler yarınki bu maça kilitlendi. Nasıl bir sonuç çıkacak, kim sevinecek, kim üzülecek. Sonuçta ne olursa olsun FB ile oynuyorsunuz. Sonucu şimdiden kestirmek zor. Ama tabii ki gönlümüzdeki Giresunspor galibiyeti. Artık iyi oynamak puan getirmiyor. Önemli değil kotu oyna ancak 3 puan hanene yazılsın. Yarın saat 17.45'i gösterdiğinde bu sorunun yanıtını alacağız. Ama biz bu büyük takımların maçlarında iyi sonuçlar alıyoruz. İnşallah bu maçta da alırız. Deplasmanda Beşiktaş’tan 3, Galatasaray'dan 3, Trabzonspor'dan 1 olmak üzere toplamda 7 puan aldığımız unutulmamalı. O halde FB’yi neden yenmeyelim ki?
Ekleme Tarihi: 12 Şubat 2022 - Cumartesi
Köşe Vuruşu *Spor*

SONUÇTA FB İLE OYNUYORSUNUZ

Yarın Giresunspor sahasında FB ile oynuyor.

FB’nin kötü gidişi bizi yanıltmasın. Zaten bizde son 3 haftadan bu yana iyi gitmiyoruz desem abartmış olmam.

Düşme hattının yakınındayız. Son 4 takım içinde yer alan Antalyaspor ile aramızda puan farkı 1'e indi.

Eğri oturalım doğru konuşalım misali iyi konumda kesinlikle değiliz.

Birde düşme hattında bulunan takımlarla deplasmanda oynayacak olmamız bizim için dezavantaj.

Giresunspor- FB mücadelesi bu haftanın en zor belki de en çok konuşulacak maçı olacak.

Giresunspor son haftalarda sahada iyi oynasa bile sonuçta puan alamıyor.

FB bu sezon şampiyonluktan uzak orta sıralarda. Son haftalarda FB de istediği sonuçları alamıyor. Ama rahat oynayacak. Ne düşme korkusu var ne çıkma korkusu.

Giresunspor'un bu maçtan 3 puan alması düşme hattında bulunan takımların yine üstesinde yer alacaktır. En azından bulunduğu yerdeki konumunu korumuş olacaktır.

Eğer Giresunspor bu maçta FB'yi yenerse moral kazanacaktır.

Giresunspor karşılaşmaya yeni transferleri ile iyi hazırlandı. Önemli olan yarın kenardaki teknik heyetin ve saha içindeki futbolcuların göstereceklerini performanstır.

Tüm Giresun sporseverler yarınki bu maça kilitlendi.

Nasıl bir sonuç çıkacak, kim sevinecek, kim üzülecek.

Sonuçta ne olursa olsun FB ile oynuyorsunuz. Sonucu şimdiden kestirmek zor. Ama tabii ki gönlümüzdeki Giresunspor galibiyeti.

Artık iyi oynamak puan getirmiyor. Önemli değil kotu oyna ancak 3 puan hanene yazılsın.

Yarın saat 17.45'i gösterdiğinde bu sorunun yanıtını alacağız.

Ama biz bu büyük takımların maçlarında iyi sonuçlar alıyoruz. İnşallah bu maçta da alırız.

Deplasmanda Beşiktaş’tan 3, Galatasaray'dan 3, Trabzonspor'dan 1 olmak üzere toplamda 7 puan aldığımız unutulmamalı.

O halde FB’yi neden yenmeyelim ki?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.