Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

SON VURUŞLARDA ETKİSİZ KALIYORUZ

Bu sezon sahamızda oynadığımız maçlarda maalesef etkisiz kalıyoruz. Galibiyete hasret kaldık. Altay maçında iyi bir performans sergiledik ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İyi Futbol oynuyoruz ama son vuruşlarda etkisiz kalıyoruz ve sonuca yansıtamıyoruz. Bu ligde arka arkaya bir seri yakaladığınız zaman düşme hattından uzaklaşabiliriz. Ligde kalıp-kalmamanın son haftaya kadar süreceğini düşünüyorum. Puan sıralamasında pek iyi bir seviyede değiliz. Altay ile oynadığımız maçın son dakikasında kaleciyle karşı karşıya kaçırdığımız pozisyondan sonra maç bitti. Atabilseydik 3 puan alacaktık. Bizim için bu maç 6 puan değerindeydi. Daha rahat bir konumda olabilirdik. Çalışarak ve biraz daha dikkatli olarak bu açığı kapatmak zorundayız. Pazar günü deplasmanda Adanaspor maçı zor geçecek. Adanaspor sahasında iyi oynuyor. Bizim de son maçta iyi bir mücadelemiz var ama bunu sonuca yansıtamıyoruz. İnşallah bu hafta girdiğimiz pozisyonları da değerlendirerek Adanaspor maçını kazanmak arzumuz. Bir an önce bulunduğumuz kötü durumdan kurtulmak için de kazanmak zorundayız. Bunu yapabilecek güçteyiz.  
Ekleme Tarihi: 03 Ekim 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

SON VURUŞLARDA ETKİSİZ KALIYORUZ

Bu sezon sahamızda oynadığımız maçlarda maalesef etkisiz kalıyoruz. Galibiyete hasret kaldık. Altay maçında iyi bir performans sergiledik ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İyi Futbol oynuyoruz ama son vuruşlarda etkisiz kalıyoruz ve sonuca yansıtamıyoruz. Bu ligde arka arkaya bir seri yakaladığınız zaman düşme hattından uzaklaşabiliriz. Ligde kalıp-kalmamanın son haftaya kadar süreceğini düşünüyorum.

Puan sıralamasında pek iyi bir seviyede değiliz. Altay ile oynadığımız maçın son dakikasında kaleciyle karşı karşıya kaçırdığımız pozisyondan sonra maç bitti. Atabilseydik 3 puan alacaktık. Bizim için bu maç 6 puan değerindeydi. Daha rahat bir konumda olabilirdik. Çalışarak ve biraz daha dikkatli olarak bu açığı kapatmak zorundayız. Pazar günü deplasmanda Adanaspor maçı zor geçecek. Adanaspor sahasında iyi oynuyor.

Bizim de son maçta iyi bir mücadelemiz var ama bunu sonuca yansıtamıyoruz. İnşallah bu hafta girdiğimiz pozisyonları da değerlendirerek Adanaspor maçını kazanmak arzumuz. Bir an önce bulunduğumuz kötü durumdan kurtulmak için de kazanmak zorundayız. Bunu yapabilecek güçteyiz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.