Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

SON VURUŞLARDA ETKİLİ DEĞİLİZ

1926 Bulancakspor, sahasında 1957 Ünyespor’u yenmesine yendi ama heyecan teşvik etmeyen, oyun kalitesi vasatı aşmayan, özellikle hücumda rakibi tehdit etmeyen yapısıyla sıradanlıkta master yapan 1926 Bulancakspor kadrosunda ve dizilişte sürekli değişim yaşaması sıralamadaki yerini gösteriyor. Özellikle gol yollarında etkisizler. Son vuruşlarda başarısız, bu konuda çok çalışmalılar. Oynamaktan çok rakibin oyununa ayak uydurmaya çalışan bir anlayışla bu maçta kendini gösterdi. Bu maçta ilk yarıda diğerlerinin bir benzeri idi. Buna rağmen başta bahsettiğim özgüven kaybı sebebiyle kendi yarı alanından çıkarken panik yapan, çoğunlukla kalecisini devreye sokan ve çoğu kere iki top yapamayan kırmızı-beyazlılar rakibin yapması gereken tehtidi kendisi yarattı. 33 dakikada rakip savunmanın arkasına sızan tecrübeli Fırat ile soyunma odasına 1926 Bulancakspor 1-0 önde gitmesini bildi. Evet 1926 Bulancakspor’un futbol kalitesinde pek bir değişiklik yok. Çünkü genel itibariyle baktığımızda sadece skor iyi. Tabii ki kazanmak çok önemliydi. Bu maçtan kaybedilecek puan yada puanlar işlerin daha da kötü gitmesine neden olacaktı. Demek istemem şu:1926 Bulancakspor her zaman böyle şanslı olmayabilir. Ayağına gelen fırsatları değerlendireceksin. Ya hakem rakibin iptal ettiği golü verseydi ne diyebilirdik? Kısacası takım bir an evvel oyun anlayışını değiştirip yeni hamleler üretmesi lazım. Aksi takdirde sezon sonuna kadar maçlar bir korku filmine dönüşür. Yarın Çarşamba deplasmanında Çarşambaspor ile 17.Hafta maçına çıkacak. Çarşambaspor bize burada 4 atmıştı. Bir de ligde oynadığı 16 maçta sadece 2 yenilgisi var. Umarım puan yada puanlarla döneriz.
Ekleme Tarihi: 07 Mart 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

SON VURUŞLARDA ETKİLİ DEĞİLİZ

1926 Bulancakspor, sahasında 1957 Ünyespor’u yenmesine yendi ama heyecan teşvik etmeyen, oyun kalitesi vasatı aşmayan, özellikle hücumda rakibi tehdit etmeyen yapısıyla sıradanlıkta master yapan 1926 Bulancakspor kadrosunda ve dizilişte sürekli değişim yaşaması sıralamadaki yerini gösteriyor. Özellikle gol yollarında etkisizler. Son vuruşlarda başarısız, bu konuda çok çalışmalılar.

Oynamaktan çok rakibin oyununa ayak uydurmaya çalışan bir anlayışla bu maçta kendini gösterdi.

Bu maçta ilk yarıda diğerlerinin bir benzeri idi. Buna rağmen başta bahsettiğim özgüven kaybı sebebiyle kendi yarı alanından çıkarken panik yapan, çoğunlukla kalecisini devreye sokan ve çoğu kere iki top yapamayan kırmızı-beyazlılar rakibin yapması gereken tehtidi kendisi yarattı.

33 dakikada rakip savunmanın arkasına sızan tecrübeli Fırat ile soyunma odasına 1926 Bulancakspor 1-0 önde gitmesini bildi.

Evet 1926 Bulancakspor’un futbol kalitesinde pek bir değişiklik yok. Çünkü genel itibariyle baktığımızda sadece skor iyi. Tabii ki kazanmak çok önemliydi. Bu maçtan kaybedilecek puan yada puanlar işlerin daha da kötü gitmesine neden olacaktı.

Demek istemem şu:1926 Bulancakspor her zaman böyle şanslı olmayabilir. Ayağına gelen fırsatları değerlendireceksin. Ya hakem rakibin iptal ettiği golü verseydi ne diyebilirdik?

Kısacası takım bir an evvel oyun anlayışını değiştirip yeni hamleler üretmesi lazım. Aksi takdirde sezon sonuna kadar maçlar bir korku filmine dönüşür.

Yarın Çarşamba deplasmanında Çarşambaspor ile 17.Hafta maçına çıkacak. Çarşambaspor bize burada 4 atmıştı. Bir de ligde oynadığı 16 maçta sadece 2 yenilgisi var. Umarım puan yada puanlarla döneriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.