Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

SIRA İSABETLİ TRANSFERLERDE

Yönetim oluştu. Başkan Hakan Karaahmet ve yönetim  üyeleri ise Adem Bıçakçı, Mustafa Tütüncü, Münir Atamer, M.Oğuzhan Güner, İbrahim İnanç,Ferhat Karardemir, Gürkan Temur,Ercan Ayhan, Zafer Olgun, Tahsin Çoban, Ceyhun Ocak, Fuat Guguoğlu, Metin Çoban, Savaş Şahan ,Talha Öngördü. Yeni sezonda başarılar dilerim. Birlik ve beraberliğin devam etmesi halinde çok daha iyi yerlere geleceğiz. Artık sıra isabetli transferlerde. Gerçekten ihtiyacımız olan yerlere nokta atışı transfer şart. Bence en az 7-8 mevkiye transfer yapmalıyız. Bunu gerçekleştirirsek, ligde bir bu sezonda problem yaşamayız gibi görünüyor. Süper Lig'e yıllar sonra yeniden çıktık. Bize düşer gözüyle bakanlar başta Tanju Çolak olmak üzere herkes yanıldı. Bu sezonda önceliğimiz ligde kalmak, ancak çıkabildikleri en üst basamağa kadar da tırmanmalıyız. Bence Türkiye’de yabancı oyuncu transferleri konusunda inanılmaz hatalar yapılıyor.30-35 yaş arasındaki futbolcuya milyonlarca Euro vermenin anlamı yok. Yabancı futbolcuların birçoğu geliyor bir sezon sonra gidiyor ve de seni şikayet ediyor. Yazık, günah o verilen paralara. O paralarla alt yapılarda çok iyi işler yapabilirsiniz. Bence doğru ve isabetli transferler yapılırsa Giresunspor yine 4 takımın düşeceği ligde öncelikle kalmayı başaracaktır.
Ekleme Tarihi: 14 Haziran 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

SIRA İSABETLİ TRANSFERLERDE

Yönetim oluştu. Başkan Hakan Karaahmet ve yönetim  üyeleri ise Adem Bıçakçı, Mustafa Tütüncü, Münir Atamer, M.Oğuzhan Güner, İbrahim İnanç,Ferhat Karardemir, Gürkan Temur,Ercan Ayhan, Zafer Olgun, Tahsin Çoban, Ceyhun Ocak, Fuat Guguoğlu, Metin Çoban, Savaş Şahan ,Talha Öngördü. Yeni sezonda başarılar dilerim.

Birlik ve beraberliğin devam etmesi halinde çok daha iyi yerlere geleceğiz.

Artık sıra isabetli transferlerde.

Gerçekten ihtiyacımız olan yerlere nokta atışı transfer şart. Bence en az 7-8 mevkiye transfer yapmalıyız. Bunu gerçekleştirirsek, ligde bir bu sezonda problem yaşamayız gibi görünüyor.

Süper Lig'e yıllar sonra yeniden çıktık. Bize düşer gözüyle bakanlar başta Tanju Çolak olmak üzere herkes yanıldı. Bu sezonda önceliğimiz ligde kalmak, ancak çıkabildikleri en üst basamağa kadar da tırmanmalıyız.

Bence Türkiye’de yabancı oyuncu transferleri konusunda inanılmaz hatalar yapılıyor.30-35 yaş arasındaki futbolcuya milyonlarca Euro vermenin anlamı yok. Yabancı futbolcuların birçoğu geliyor bir sezon sonra gidiyor ve de seni şikayet ediyor. Yazık, günah o verilen paralara. O paralarla alt yapılarda çok iyi işler yapabilirsiniz.

Bence doğru ve isabetli transferler yapılırsa Giresunspor yine 4 takımın düşeceği ligde öncelikle kalmayı başaracaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.