Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

PUANLA TANIŞTIK

1926 Bulancakspor 3. haftada Ünye deplasmanından bir puan getirerek ligde ilk puanla tanışmış oldu. Sahaya; Harun, Emre, Emirhan, Muhammed, Osman, Tunahan, Yunus, Hacı Mehmet, Abdullah, Fırat, Asrın 11'i ile çıktı. İkinci yarı yeni transferlerden 45 dakikada Emre'nin yerine Alper, Hacı Mehmet'in yerine Mertcan, Dakika 88 de Fırat'ın yerine Barış, dakika 80’de Asrın yerine Haktan'ı aldı. Ünyespor'un daha iyi başlayacağını düşünenler yanıldılar. 1926 Bulancakspor'un rakip sahada oylamasından, tribünlerdeki seyirciden etkilenmeden oyuna iyi ve organize bir başlangıç yaptı. Ünyespor İsmail Bulut’la penaltı golüyle 1-0 öne geçti. 1926 Bulancakspor pes etmedi. Dakika 80'de Abdullah Yurttaş'ın ayağından bulduğu golle maç 1-1 sona erdi. 1926 Bulancakspor önde basmaya başlayınca Ünyespor oyun kurmakta savunmadan organize çıkmakta, geçiş oyununu oynamakta zorlandı. Özellikle ilk 10 dakikada Ünyespor hakimiyeti vardı... Golü de buldular bu dakikalarda. Sonraki dakikalarda 1926 Bulancakspor toparlandı; çıkmaya başladı. İkinci yarıda 1926 Bulancakspor önde öyle bir basmaya başladı ki, Ünyespor ilk beş dakikada neredeyse nefes alamadı. 80 dakikalarda Abdullah Yurttaş’ın nefis golü ile sahadan bir puanla ayrıldı. Böylece ligde ilk puanımızla tanıştık.
Ekleme Tarihi: 18 Ekim 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

PUANLA TANIŞTIK

1926 Bulancakspor 3. haftada Ünye deplasmanından bir puan getirerek ligde ilk puanla tanışmış oldu.

Sahaya; Harun, Emre, Emirhan, Muhammed, Osman, Tunahan, Yunus, Hacı Mehmet, Abdullah, Fırat, Asrın 11'i ile çıktı.

İkinci yarı yeni transferlerden 45 dakikada Emre'nin yerine Alper, Hacı Mehmet'in yerine Mertcan, Dakika 88 de Fırat'ın yerine Barış, dakika 80’de Asrın yerine Haktan'ı aldı.

Ünyespor'un daha iyi başlayacağını düşünenler yanıldılar.

1926 Bulancakspor'un rakip sahada oylamasından, tribünlerdeki seyirciden etkilenmeden oyuna iyi ve organize bir başlangıç yaptı.

Ünyespor İsmail Bulut’la penaltı golüyle 1-0 öne geçti.

1926 Bulancakspor pes etmedi. Dakika 80'de Abdullah Yurttaş'ın ayağından bulduğu golle maç 1-1 sona erdi.

1926 Bulancakspor önde basmaya başlayınca Ünyespor oyun kurmakta savunmadan organize çıkmakta, geçiş oyununu oynamakta zorlandı.

Özellikle ilk 10 dakikada Ünyespor hakimiyeti vardı... Golü de buldular bu dakikalarda. Sonraki dakikalarda 1926 Bulancakspor toparlandı; çıkmaya başladı.

İkinci yarıda 1926 Bulancakspor önde öyle bir basmaya başladı ki, Ünyespor ilk beş dakikada neredeyse nefes alamadı.

80 dakikalarda Abdullah Yurttaş’ın nefis golü ile sahadan bir puanla ayrıldı. Böylece ligde ilk puanımızla tanıştık.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.