Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

PUAN ALMASINI BİLDİK

Spor otoriteleri bu maçı son haftaların formda ekibi Beşiktaş için ‘çantada keklik’ olarak görüyordu. Ancak hatırlatalım, maç oynanmadan hiçbir maçın kazanıldığı görülmemiştir. Maç başladı, sahada önde baskı yapan, pasla oyun kurup çıkmaya çalışan rakibine göz açtırmayan, onu hataya zorlayan, pozisyonlar bulan bir Giresunspor vardı. Düşme hattının 10 puan avantajla üzerinde bulunan Giresunspor kendini göstermeye başladı. 90 dakika içinde Beşiktaş’tan daha çok pozisyonlara girdi. Beşiktaş orta sahası çöktü. Teknik direktörleri ikinci yarı zaman içinde 5 oyuncu değiştirmesine rağmen çare bulamadı. Maçtan önce Giresunspor’un puan alma şansı yok denecek kadar az diyorlardı. Rakip takımda yedek kulübesi bile Giresunspor’la başabaş mücadele edecek bir takım daha vardı arka sahnede. Bu durum karşısında Giresunspor alan savunması yaptı ama hücumda sonuca gidemedi. Sonuçta altın değerinde bir puanı hanesine yazdırmasını başardı. Beşiktaş karşısında maçın öne çıkan isimleri ise kritik kurtarışlarla rakibine şans tanımayan kaleci Okan ve Serginho idi. Bu sonuçla düşme hattında bulunan en üstteki takımlarla aramızdaki puan farkı olan 10 puan farkını korumuş olduk. Kalan 5 maçta bize bence bir galibiyet yeter de artar bile...  
Ekleme Tarihi: 19 Nisan 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

PUAN ALMASINI BİLDİK

Spor otoriteleri bu maçı son haftaların formda ekibi Beşiktaş için ‘çantada keklik’ olarak görüyordu.

Ancak hatırlatalım, maç oynanmadan hiçbir maçın kazanıldığı görülmemiştir.

Maç başladı, sahada önde baskı yapan, pasla oyun kurup çıkmaya çalışan rakibine göz açtırmayan, onu hataya zorlayan, pozisyonlar bulan bir Giresunspor vardı.

Düşme hattının 10 puan avantajla üzerinde bulunan Giresunspor kendini göstermeye başladı. 90 dakika içinde Beşiktaş’tan daha çok pozisyonlara girdi.

Beşiktaş orta sahası çöktü. Teknik direktörleri ikinci yarı zaman içinde 5 oyuncu değiştirmesine rağmen çare bulamadı.

Maçtan önce Giresunspor’un puan alma şansı yok denecek kadar az diyorlardı. Rakip takımda yedek kulübesi bile Giresunspor’la başabaş mücadele edecek bir takım daha vardı arka sahnede.

Bu durum karşısında Giresunspor alan savunması yaptı ama hücumda sonuca gidemedi. Sonuçta altın değerinde bir puanı hanesine yazdırmasını başardı.

Beşiktaş karşısında maçın öne çıkan isimleri ise kritik kurtarışlarla rakibine şans tanımayan kaleci Okan ve Serginho idi.

Bu sonuçla düşme hattında bulunan en üstteki takımlarla aramızdaki puan farkı olan 10 puan farkını korumuş olduk. Kalan 5 maçta bize bence bir galibiyet yeter de artar bile...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.