Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ONLARLA GURUR DUYMALIYIZ

İyi ki varsınız. Sizleri yetiştiren anne ve babalara selam olun. Sizlerle ne kadar havaya girsek azdır. 15 maç galip gelerek 2023 Cev Avrupa Voleybol şampiyonu olarak isimlerini altın harflerle yazdırdılar. Bundan büyük bir mutluluk olabilir mi? Maçları izlerken onlarla hop oturduk, hop kalktık. Şu son zamanlarda insanlar birbirinden ayrışmıştı. Ancak biz bu oyuncularla tekrar bütünleştik. Kalbimiz hep onlarla birlikte atıyor, hevesleniyoruz ve haklı bir gurur duyuyoruz. Hepsinin alınlarından öpüyoruz…Bu oyuncuların üzerine gitmeye hiç gerek yok. Örnek. Ebrar. Kendisine hakaret edildiği zaman anında cevap veriyor, sözünü sakınmıyor. Daniele Santarella onu eleştirenlere ‘O duygusal biri’ diye yanıt veriyor. Kişiyi olduğu gibi kabullenmeliyiz. Bu samimi açıklamayla yetinsek, özgür bir birey olarak kendisini dilediği şekilde ifade etme hakkı olduğunu göz önünde bulundursak ve sadece bütün dünyanın gıpta ile baktığı bir sporcu bizim takımımızda olduğu için gurur duysak olmaz mı? Avrupa şampiyonluğu elbette çok değerli bir ünvandır. Onur duyduk, gururlandık. Çünkü A takım seviyesinde ilk defa şampiyonuz. Türkiye Kadın Voleybol Takımı önce Milletler Ligi’nde şampiyon oldu. Hemen ardından Avrupa şampiyonluğu ünvanını kazanıp dünya sıralamasında 1 numaradaki yerini korudu. Gururlandık, duygulandık, göz yaşlarına boğulduk, mutlu olduk.
Ekleme Tarihi: 08 Eylül 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

ONLARLA GURUR DUYMALIYIZ

İyi ki varsınız. Sizleri yetiştiren anne ve babalara selam olun. Sizlerle ne kadar havaya girsek azdır.

15 maç galip gelerek 2023 Cev Avrupa Voleybol şampiyonu olarak isimlerini altın harflerle yazdırdılar. Bundan büyük bir mutluluk olabilir mi? Maçları izlerken onlarla hop oturduk, hop kalktık.

Şu son zamanlarda insanlar birbirinden ayrışmıştı. Ancak biz bu oyuncularla tekrar bütünleştik.

Kalbimiz hep onlarla birlikte atıyor, hevesleniyoruz ve haklı bir gurur duyuyoruz.

Hepsinin alınlarından öpüyoruz…Bu oyuncuların üzerine gitmeye hiç gerek yok. Örnek. Ebrar. Kendisine hakaret edildiği zaman anında cevap veriyor, sözünü sakınmıyor.

Daniele Santarella onu eleştirenlere ‘O duygusal biri’ diye yanıt veriyor. Kişiyi olduğu gibi kabullenmeliyiz. Bu samimi açıklamayla yetinsek, özgür bir birey olarak kendisini dilediği şekilde ifade etme hakkı olduğunu göz önünde bulundursak ve sadece bütün dünyanın gıpta ile baktığı bir sporcu bizim takımımızda olduğu için gurur duysak olmaz mı?

Avrupa şampiyonluğu elbette çok değerli bir ünvandır. Onur duyduk, gururlandık. Çünkü A takım seviyesinde ilk defa şampiyonuz. Türkiye Kadın Voleybol Takımı önce Milletler Ligi’nde şampiyon oldu. Hemen ardından Avrupa şampiyonluğu ünvanını kazanıp dünya sıralamasında 1 numaradaki yerini korudu. Gururlandık, duygulandık, göz yaşlarına boğulduk, mutlu olduk.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.