Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ÖNCELİĞİMİZ 1.LİGDE KALICI OLMAK OLMALI

Yeni sezonda 1. Lig'de yer alacak Giresunspor’da ilk hedef Lig'de kalıcı olmak, güzel işler yapmak, güzel futbol oynayıp herkese keyif verecek bir takım olmak adına çaba göstermek. Yeni bir lig yeni bir sezon ve genç bir kadro. Maalesef süper ligden düştük.Geçen sene Süper  ligde kalabilmek için gerçekten çok büyük bir mücadele verdik. Çok büyük bir çaba gösterdik. Neticesinde amacımıza ulaşamadık. Ligde düşen takımlardan biri olduk. Bu konuda üzgünüz. Artık genç bir kadro ile 1.Ligdeyiz.İlk hedefimiz bu ligde kalmak olmalı.Şu anda maçların başlamasına az bir süre kaldıAramızdan ayrılan çok oyuncularımız oldu. Yeni katılımlar oldu, olmaya da devam etmeli. Amaç 1.Lig'de kalıcı olmak, güzel işler yapmak, güzel futbol oynayıp herkese keyif verecek bir takım olmak adına çaba göstermek olmalı. Öncelikli hedefimiz bu olmalı. Bu ligde çok güzel işler yapacağımıza da Allah'ın izniyle inanıyoruz. Olması gereken, doğru olan budur. Burası çok farklı bir kulvar. Burada kalıcı olmak en büyük amacımız. Çok ciddi rakiplerle mücadele içine gireceğiz, bir yarış içine gireceğiz. Bu rakipler içinde güçlü kalabilmek, ayakta kalabilmek, sağlam durabilmek için bizim de güçlü olmamız lazım. Çok keyif veren, çok iyi sonuçlar alan, herkesin zevkle izleyeceği bir Giresunspor olacak diye umut ediyorum. 12 Ağustos cumartesi akşamı saat 19.15’te kendi sahamızda Bodrumspor ile ligin ilk maçına çıkıyoruz.Arzumuz bu genç kadro ile ilk maçtan puan yada puanlar alabilmek.
Ekleme Tarihi: 08 Ağustos 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

ÖNCELİĞİMİZ 1.LİGDE KALICI OLMAK OLMALI

Yeni sezonda 1. Lig'de yer alacak Giresunspor’da ilk hedef Lig'de kalıcı olmak, güzel işler yapmak, güzel futbol oynayıp herkese keyif verecek bir takım olmak adına çaba göstermek.

Yeni bir lig yeni bir sezon ve genç bir kadro. Maalesef süper ligden düştük.Geçen sene Süper  ligde kalabilmek için gerçekten çok büyük bir mücadele verdik. Çok büyük bir çaba gösterdik. Neticesinde amacımıza ulaşamadık. Ligde düşen takımlardan biri olduk. Bu konuda üzgünüz.

Artık genç bir kadro ile 1.Ligdeyiz.İlk hedefimiz bu ligde kalmak olmalı.Şu anda maçların başlamasına az bir süre kaldıAramızdan ayrılan çok oyuncularımız oldu. Yeni katılımlar oldu, olmaya da devam etmeli.

Amaç 1.Lig'de kalıcı olmak, güzel işler yapmak, güzel futbol oynayıp herkese keyif verecek bir takım olmak adına çaba göstermek olmalı. Öncelikli hedefimiz bu olmalı. Bu ligde çok güzel işler yapacağımıza da Allah'ın izniyle inanıyoruz. Olması gereken, doğru olan budur.

Burası çok farklı bir kulvar. Burada kalıcı olmak en büyük amacımız. Çok ciddi rakiplerle mücadele içine gireceğiz, bir yarış içine gireceğiz. Bu rakipler içinde güçlü kalabilmek, ayakta kalabilmek, sağlam durabilmek için bizim de güçlü olmamız lazım. Çok keyif veren, çok iyi sonuçlar alan, herkesin zevkle izleyeceği bir Giresunspor olacak diye umut ediyorum.

12 Ağustos cumartesi akşamı saat 19.15’te kendi sahamızda Bodrumspor ile ligin ilk maçına çıkıyoruz.Arzumuz bu genç kadro ile ilk maçtan puan yada puanlar alabilmek.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.