Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

O ARTIK BİR DÜNYA MARKASI

Nerden nereye…İlk lig heyecanını Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Gençlerbirliği maçlarında top toplayıcı olarak tattı ilk lig heyecanını Arda Güler. O artık bir dünya markası. O artık Real Madrid’te top koşturacak.Türkiye’de yaşıtları için en güzel örnek.Kimbilir Arda Güler gibi keşfedilecek yüzlerce genç var.Onu bu seviye’ye çıkartan öncelikle Gençlerbirliği kulübüdür. Arda’nın doğduğu  Ankara Altındağ düşük ve orta gelirli ailelerin yaşadığı bir küçük ilçedir.Arda’nın     doğup büyüdüğü bu ilçede insanların ulaşmak istedikleri hayalleri vardır.Ayrıcalıklı olmak ve yeni ufuklara yelken açmak yetenek ve şans gerekir. Arda henüz 9 yaşında futbolla Gençlerbirliği kulübünde tanıştı.Mahalle maçlarında bacak arası atar,arkadaşlarını yana yatırırdı.Bir zamanların efsanesi Arda Turan gibi top toplayıcı olarak Gençlerbirliği kulübünün maçında statla tanıştı.Şimdi dünyanın dev bir bir kulübü olan Real Madrid’e uçtu.Arda Güler’in gençlerimize rol model olacağına inanıyorum.Hedeflerine sıkı sıkı sarılmalı.Yeter ki inansın,başarmayacağı bir şey olmaz. Arda Güler için bir dünya devinde yeni bir hikaye başlıyor.Fenerbahçe!nin Arda’sı,dünya devi Real Madrid’e merhaba dedi. Başarıları,dün ve bugün olduğu gibi yarınlarda da hep gururumuz olacak.Yolun açık,şansın bol olsun…  
Ekleme Tarihi: 11 Temmuz 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

O ARTIK BİR DÜNYA MARKASI

Nerden nereye…İlk lig heyecanını Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Gençlerbirliği maçlarında top toplayıcı olarak tattı ilk lig heyecanını Arda Güler. O artık bir dünya markası.

O artık Real Madrid’te top koşturacak.Türkiye’de yaşıtları için en güzel örnek.Kimbilir Arda Güler gibi keşfedilecek yüzlerce genç var.Onu bu seviye’ye çıkartan öncelikle Gençlerbirliği kulübüdür.

Arda’nın doğduğu  Ankara Altındağ düşük ve orta gelirli ailelerin yaşadığı bir küçük ilçedir.Arda’nın     doğup büyüdüğü bu ilçede insanların ulaşmak istedikleri hayalleri vardır.Ayrıcalıklı olmak ve yeni ufuklara yelken açmak yetenek ve şans gerekir.

Arda henüz 9 yaşında futbolla Gençlerbirliği kulübünde tanıştı.Mahalle maçlarında bacak arası atar,arkadaşlarını yana yatırırdı.Bir zamanların efsanesi Arda Turan gibi top toplayıcı olarak Gençlerbirliği kulübünün maçında statla tanıştı.Şimdi dünyanın dev bir bir kulübü olan Real Madrid’e uçtu.Arda Güler’in gençlerimize rol model olacağına inanıyorum.Hedeflerine sıkı sıkı sarılmalı.Yeter ki inansın,başarmayacağı bir şey olmaz.

Arda Güler için bir dünya devinde yeni bir hikaye başlıyor.Fenerbahçe!nin Arda’sı,dünya devi Real Madrid’e merhaba dedi.

Başarıları,dün ve bugün olduğu gibi yarınlarda da hep gururumuz olacak.Yolun açık,şansın bol olsun…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.