Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

NEREYE GİDİYORUZ USTA

Süper Lig'in 12.haftasında 6.yenilgisini alan yeşil-beyazlı takım savunmada kötü performans sergilerken, deplasmanda da Galatasaray maçından sonra galibiyete hasret kaldı. Başakşehirbelediyespor karşısında da aynı kabusu yaşamaktan kurtulamadı. Süper Lig'in 12. haftasında 24 puan kaybını yaşayan Yeşil-beyazlı ekip şu an düşme hattında bulunan son dört takım arasında yerini aldı. Giresunspor, bu sezon deplasmandaki kötü görüntüsü ile dikkati çekmeye devam ediyor. Bugüne kadar deplasmanda oynadığı maçlarda sadece beş puan almakla yetindi. Dış sahada altı maça çıkan yeşil-beyazlılar bir galibiyet ve iki beraberlik aldı. Son iki deplasman maçında farklı yenilmekten kurtulamayan Giresunspor'da kotu gidişat devam ediyor. İnsanın içinden gelmiyor değil. ‘Nereye gidiyoruz usta!?’ Son maçta deplasmanda Başakşehirspor maçında yediği üç golde kritik savunma ve paylaşım hatasıyla atılan gollerdi. Futbol adına sahada bir şey koyabildi mi derseniz benden kocaman bir sıfır alırsınız. Giresunspor defansı o kadar kötü adam paylaşıyor ki orta sahadan top bir türlü hızlı şekilde rakip defansın arkasına atma becerisi gösteremiyorlar. Hızlı hücum olmuyor. Rakip defansın dengesini bozacak ortalar kanatlardan gelmiyor. Bu takıma çok acil hızlı bir stoper, orta sahanın ortasına oyunu iki yönlü oynayabilen ayağında topun huzur bulacağı bir adam ve gol atma özelliği olan net bir golcü gerek. Aksi takdirde bu sezon süper lige veda ederiz. Yarın bize yine bir fırsat. Tüm gelen fırsatları cömertçe harcadık. Bunu bari harcamayalım. Ankaragücü maçında kaçırdık. Bu İstanbulspor maçında kaçırmayalım. Bu maçtan üç puanla tanışalım...
Ekleme Tarihi: 04 Kasım 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

NEREYE GİDİYORUZ USTA

Süper Lig'in 12.haftasında 6.yenilgisini alan yeşil-beyazlı takım savunmada kötü performans sergilerken, deplasmanda da Galatasaray maçından sonra galibiyete hasret kaldı.

Başakşehirbelediyespor karşısında da aynı kabusu yaşamaktan kurtulamadı.

Süper Lig'in 12. haftasında 24 puan kaybını yaşayan Yeşil-beyazlı ekip şu an düşme hattında bulunan son dört takım arasında yerini aldı.

Giresunspor, bu sezon deplasmandaki kötü görüntüsü ile dikkati çekmeye devam ediyor.

Bugüne kadar deplasmanda oynadığı maçlarda sadece beş puan almakla yetindi.

Dış sahada altı maça çıkan yeşil-beyazlılar bir galibiyet ve iki beraberlik aldı.

Son iki deplasman maçında farklı yenilmekten kurtulamayan Giresunspor'da kotu gidişat devam ediyor.

İnsanın içinden gelmiyor değil.

‘Nereye gidiyoruz usta!?’

Son maçta deplasmanda Başakşehirspor maçında yediği üç golde kritik savunma ve paylaşım hatasıyla atılan gollerdi.

Futbol adına sahada bir şey koyabildi mi derseniz benden kocaman bir sıfır alırsınız.

Giresunspor defansı o kadar kötü adam paylaşıyor ki orta sahadan top bir türlü hızlı şekilde rakip defansın arkasına atma becerisi gösteremiyorlar.

Hızlı hücum olmuyor. Rakip defansın dengesini bozacak ortalar kanatlardan gelmiyor.

Bu takıma çok acil hızlı bir stoper, orta sahanın ortasına oyunu iki yönlü oynayabilen ayağında topun huzur bulacağı bir adam ve gol atma özelliği olan net bir golcü gerek.

Aksi takdirde bu sezon süper lige veda ederiz.

Yarın bize yine bir fırsat. Tüm gelen fırsatları cömertçe harcadık. Bunu bari harcamayalım. Ankaragücü maçında kaçırdık. Bu İstanbulspor maçında kaçırmayalım. Bu maçtan üç puanla tanışalım...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.