Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

NEREDE KALMIŞTIK

1926 Bulancakspor ikinci yarıya merhaba diyor. 1926 Bulancakspor Bölgesel Amatör Ligde ikinci yarının perdesini deplasmanda Erzurum Palandöken Belediyespor maçıyla açıyor. Maç cumartesi günü Palandöken Adnan Menderes Yavuz Sultan Selim Stadında saat 13.00'te başlayacak.İlk maçı 1926 Bulancakspor 2-1 kazanmıştı. Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta ilk yarıyı 28 puanla lider kapatan Doğubayazıtspor' un 5 puan gerisinde 1926 Bulancakspor 3.sırada. 1926 Bulancakspor yeni transferlerle kendinden söz ettirme adına yola çıktı. As Başkan Bahtiyar Sezer'in yaptığı açıklamaya göre; 1926 Bulancakspor'da Cihan Kotil, Fatih Özen, Furkan Aksu, Soner Yirmibeş,Emre Marangoz, Mustafa Yıldız ,Cihan İlkme ile yollar ayrılırken, Kutay Akar, Yusuf Demir, Abdullah Yurttaş,Ali Eren Demirkol, Yakup Ekinci, Evren ve Bedirhan isimli futbolcular transfer edildi. Devre arasında yeni transferlerle iyi bir hazırlık döneminden sonra ikinci yarıya çok daha mücadeleci ve oyun kalitesi yüksek bir takım kimliğiyle başlamak ilk hedefimiz olmalı. Sporun gerçek ruhu olan centilmenlik, takımdaşlık, birleştirici unsurlar ve adil rekabet duygularının Türk sporunda hakim olmasını, nefret ve şiddet ortamının spordan uzak olması gerektiği, toplumumuza etki edecek birlik ve beraberlik ortamı için 1926 Bulancakspor 10.Grupta öncü ve örnek bir rol üstlenmesi dileklerimle takımımıza ikinci yarı öncesi Yıldız Haber Gazetesi adına başarılar dileriz.
Ekleme Tarihi: 02 Şubat 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

NEREDE KALMIŞTIK

1926 Bulancakspor ikinci yarıya merhaba diyor.

1926 Bulancakspor Bölgesel Amatör Ligde ikinci yarının perdesini deplasmanda Erzurum Palandöken Belediyespor maçıyla açıyor. Maç cumartesi günü Palandöken Adnan Menderes Yavuz Sultan Selim Stadında saat 13.00'te başlayacak.İlk maçı 1926 Bulancakspor 2-1 kazanmıştı.

Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta ilk yarıyı 28 puanla lider kapatan Doğubayazıtspor' un 5 puan gerisinde 1926 Bulancakspor 3.sırada.

1926 Bulancakspor yeni transferlerle kendinden söz ettirme adına yola çıktı.

As Başkan Bahtiyar Sezer'in yaptığı açıklamaya göre;

1926 Bulancakspor'da Cihan Kotil, Fatih Özen, Furkan Aksu, Soner Yirmibeş,Emre Marangoz, Mustafa Yıldız ,Cihan İlkme ile yollar ayrılırken,

Kutay Akar, Yusuf Demir, Abdullah Yurttaş,Ali Eren Demirkol, Yakup Ekinci, Evren ve Bedirhan isimli futbolcular transfer edildi.

Devre arasında yeni transferlerle iyi bir hazırlık döneminden sonra ikinci yarıya çok daha mücadeleci ve oyun kalitesi yüksek bir takım kimliğiyle başlamak ilk hedefimiz olmalı.

Sporun gerçek ruhu olan centilmenlik, takımdaşlık, birleştirici unsurlar ve adil rekabet duygularının Türk sporunda hakim olmasını, nefret ve şiddet ortamının spordan uzak olması gerektiği, toplumumuza etki edecek birlik ve beraberlik ortamı için 1926 Bulancakspor 10.Grupta öncü ve örnek bir rol üstlenmesi dileklerimle takımımıza ikinci yarı öncesi Yıldız Haber Gazetesi adına başarılar dileriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.