Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

NAZAR DEĞMESİN

Süper Ligde 15.hafta sonunda 19 puan toplayan Giresunsporumuz, düşme hattında bulunan takımlardan 5 puan farkla 12.sırada yer almanın mutluluğunu yaşıyor. Teknik Direktör Hakan Keleş'le ligde iyi bir hava yakalayan Giresunspor, geride kalan 15 haftalık periyotta 5 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 4 beraberlikle 19 puan toplamayı başararak düşme hattından uzaklaştı. Giresunspor'un süper ligde ilk yıl hedefi ligde tutunabilmek. Sonuna kadar Hakan Hocama ve yönetime güveniyoruz. En kötü ihtimal ligde kalacağız. Yıllardan bu yana Giresunspor'u takip etmeye çalışıyorum. 15.inci haftadan sonra gelen rahatlama bizi sevindirdi. Ligde son 3 maçta 3 galibiyet alarak 9 puan topladı. Takım iyi gidiyor. Allah nazar değdirmesin. Lig uzun bir maraton ve nefesimizi başka yere harcamadan koşmak zorundayız. Rehavete kapılmamak gerek. Aldığı sonuçlarla Giresunspor adeta göz kamaştırıyor. Sezon başında alınan talihsiz sonuçlar sonrası ne de çok ümitsizliğe kapılmış birbirimize "Ne olacak bu Giresunspor'un hali" sorar olmuştuk. Şimdi takır takır puanlar topluyoruz. 12.inci sıraya kadar yükseldik. Galibiyet serisi devam ederse ligi iyi bir yerde tamamlarız. Çok güzel ve yeni bir stadyumumuz var. Taraftar sayımızı artırmanın gerekir. Bunun için ne yapabiliriz biraz da buna kafa yormamız gerekir. Bu benim düşüncem. Giresun'da maç saatinden önce birkaç araçla şehir turu yapılsa Giresunlular maça davet edilse sayıyı artırabiliriz. Devre arasında yapılacak takviyelerle daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum. Mutlaka Hakan hocamızda devre arasında transfer etmek istediği oyuncular vardır. Onlarda takıma katılıp uyum sağladıklarında daha çok başarılı olacağız.
Ekleme Tarihi: 09 Aralık 2021 - Perşembe
Köşe Vuruşu *Spor*

NAZAR DEĞMESİN

Süper Ligde 15.hafta sonunda 19 puan toplayan Giresunsporumuz, düşme hattında bulunan takımlardan 5 puan farkla 12.sırada yer almanın mutluluğunu yaşıyor.

Teknik Direktör Hakan Keleş'le ligde iyi bir hava yakalayan Giresunspor, geride kalan 15 haftalık periyotta 5 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 4 beraberlikle 19 puan toplamayı başararak düşme hattından uzaklaştı.

Giresunspor'un süper ligde ilk yıl hedefi ligde tutunabilmek.

Sonuna kadar Hakan Hocama ve yönetime güveniyoruz. En kötü ihtimal ligde kalacağız.

Yıllardan bu yana Giresunspor'u takip etmeye çalışıyorum.

15.inci haftadan sonra gelen rahatlama bizi sevindirdi.

Ligde son 3 maçta 3 galibiyet alarak 9 puan topladı. Takım iyi gidiyor. Allah nazar değdirmesin.

Lig uzun bir maraton ve nefesimizi başka yere harcamadan koşmak zorundayız. Rehavete kapılmamak gerek. Aldığı sonuçlarla Giresunspor adeta göz kamaştırıyor.

Sezon başında alınan talihsiz sonuçlar sonrası ne de çok ümitsizliğe kapılmış birbirimize "Ne olacak bu Giresunspor'un hali" sorar olmuştuk.

Şimdi takır takır puanlar topluyoruz.

12.inci sıraya kadar yükseldik.

Galibiyet serisi devam ederse ligi iyi bir yerde tamamlarız.

Çok güzel ve yeni bir stadyumumuz var. Taraftar sayımızı artırmanın gerekir. Bunun için ne yapabiliriz biraz da buna kafa yormamız gerekir. Bu benim düşüncem. Giresun'da maç saatinden önce birkaç araçla şehir turu yapılsa Giresunlular maça davet edilse sayıyı artırabiliriz.

Devre arasında yapılacak takviyelerle daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum.

Mutlaka Hakan hocamızda devre arasında transfer etmek istediği oyuncular vardır. Onlarda takıma katılıp uyum sağladıklarında daha çok başarılı olacağız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.