Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

MUTLUYUZ; ÇÜNKÜ GALİBİZ

Ordu Ulubeybelediyespor'u yendik. Sevindik tabii ki.  Çünkü deplasmanda ağır bir yenilgiden sonra haneye ilave olan 3 puan. Son ikinin üzerindeyiz şimdilik. Görelespor ile aramızdaki fark tek puana indi. 1926 Bulancakspor Bölgesel Amatör Lig'in 9.Haftasında Bulancak İlçe stadında eksik ve cezalı futbolcularına rağmen sahasında karşılaştığı Ordu Ulubeyspor'u zorda olsa 1-0 yenmesini bildi. En önemli futbolcularımızdan Abdullah, top ayağına geldiği zaman o kadar içimiz rahat ki. Ayağında topu o kadar rahat tutup yakıştırıyor ki. Nerede ne yapacağını her an belli etmeyen futbolcumuz dakika 80'i gösterirken rakip fileleri havalandirdi.1-0 Hakem karşılaşmayai10 dakika uzatma vererek, verilen uzatma haddinden fazla idi. Ancak buna rağmen bu skoru koruyarak 3 puan aldık. Sevinçliyiz ve de mutluyuz.
Ekleme Tarihi: 29 Kasım 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

MUTLUYUZ; ÇÜNKÜ GALİBİZ

Ordu Ulubeybelediyespor'u yendik.

Sevindik tabii ki.  Çünkü deplasmanda ağır bir yenilgiden sonra haneye ilave olan 3 puan.

Son ikinin üzerindeyiz şimdilik.

Görelespor ile aramızdaki fark tek puana indi.

1926 Bulancakspor Bölgesel Amatör Lig'in 9.Haftasında Bulancak İlçe stadında eksik ve cezalı futbolcularına rağmen sahasında karşılaştığı Ordu Ulubeyspor'u zorda olsa 1-0 yenmesini bildi.

En önemli futbolcularımızdan Abdullah, top ayağına geldiği zaman o kadar içimiz rahat ki. Ayağında topu o kadar rahat tutup yakıştırıyor ki. Nerede ne yapacağını her an belli etmeyen futbolcumuz dakika 80'i gösterirken rakip fileleri havalandirdi.1-0

Hakem karşılaşmayai10 dakika uzatma vererek, verilen uzatma haddinden fazla idi.

Ancak buna rağmen bu skoru koruyarak 3 puan aldık.

Sevinçliyiz ve de mutluyuz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.