Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

MAĞLUBİYETİ HAKETMEDIK

Süper Lig Takımlarından Giresunspor ligin ilk maçında sahasında ligin flaş transferleriyle kendinden söz ettiren Adana Demirspor ile taraftarları önünde karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta sahadan boynu bükük ayrılan Giresunspor oldu.  2-3 Giresunspor 2-0 geriye düşmesine rağmen oyuna küsmedi. Rakip A.Demirspor dakika 25 te Gökhan İnler'in ceza sahası dışında yerden vurduğu sert şutla kaleci Onur'un uzandığı köşeden yerden filelerle buluştu.0-1 Bu kez Belhanda sahneye çıktı ve durumu 0-2 yaptı. Buna rağmen Giresunspor oyuna küsmedi. Dakika 56'da Sains'in golü ile farkı bire indirdi. Giresunspor bu dakikadan sonra Beraberlik golü beklerken dakika 82'de Onyekuru'nun attığı golle 1-3 geriye düştü. Buna rağmen takım yine oyunu bırakmadı. Maçı hakem 5 dakika uzattı. 90+4 te Rahmetul'hin attığı mükemmel golle farkı bire indirdi. 90+5'te Perez'in attığı frikik kalecinin bakışları arasında çok az farkla avuta gitti. Maçın 3-3 sona ermesi içten bile değildi. Gerçekten Giresunspor bu maçta yenilmesine rağmen futbolu ile göz doldurdu. Kaleci Onur 2 golü de uzandığı köşelerden yemesi şansızlıktı. Oyuncular gerçekten sahadan üzgün ayrıldılar. Yapılacak bir şey yok. Şansızlık demek istemiyorum ama sonuçta sahadan puansız ayrıldık. Takım yenilmesine rağmen 90+5 dakikaya kadar gol kovalaması gelecek maçlarda bizi umutlandıran olgu oldu.
Ekleme Tarihi: 09 Ağustos 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

MAĞLUBİYETİ HAKETMEDIK

Süper Lig Takımlarından Giresunspor ligin ilk maçında sahasında ligin flaş transferleriyle kendinden söz ettiren Adana Demirspor ile taraftarları önünde karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta sahadan boynu bükük ayrılan Giresunspor oldu.  2-3

Giresunspor 2-0 geriye düşmesine rağmen oyuna küsmedi. Rakip A.Demirspor dakika 25 te Gökhan İnler'in ceza sahası dışında yerden vurduğu sert şutla kaleci Onur'un uzandığı köşeden yerden filelerle buluştu.0-1

Bu kez Belhanda sahneye çıktı ve durumu 0-2 yaptı.

Buna rağmen Giresunspor oyuna küsmedi. Dakika 56'da Sains'in golü ile farkı bire indirdi. Giresunspor bu dakikadan sonra

Beraberlik golü beklerken dakika 82'de Onyekuru'nun attığı golle 1-3 geriye düştü.

Buna rağmen takım yine oyunu bırakmadı.

Maçı hakem 5 dakika uzattı.

90+4 te Rahmetul'hin attığı mükemmel golle farkı bire indirdi.

90+5'te Perez'in attığı frikik kalecinin bakışları arasında çok az farkla avuta gitti. Maçın 3-3 sona ermesi içten bile değildi.

Gerçekten Giresunspor bu maçta yenilmesine rağmen futbolu ile göz doldurdu. Kaleci Onur 2 golü de uzandığı köşelerden yemesi şansızlıktı.

Oyuncular gerçekten sahadan üzgün ayrıldılar. Yapılacak bir şey yok.

Şansızlık demek istemiyorum ama sonuçta sahadan puansız ayrıldık.

Takım yenilmesine rağmen 90+5 dakikaya kadar gol kovalaması gelecek maçlarda bizi umutlandıran olgu oldu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.